Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.802
% 1.23
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.802
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

CZ Resmen Binance.US’den Ayrılıyor!

CZ Resmen Binance.US'den Ayrılıyor!

Hepimizin CZ olarak tanıdığı Changpeng Zhao Binance.US başkanlığından ayrılıyor. Eski Binance CEO’su, yerel yetkililer ve düzenleyicilerle yapılan anlaşmanın bir parçası olarak Amerika Birleşik Devletleri’nde bir ağır suçla karşı karşıya kalmış durumda.

Büyük kripto para borsası Binance’in eski CEO’su Changpeng “CZ” Zhao da Amerika Birleşik Devletleri merkezli borsa Binance.US’un yönetim kurulu başkanlığı görevinden istifa edecek.

Binance.US, 28 Kasım tarihli X hesaplarında yaptıkları paylaşımda, borsanın ABD’li yetkililer, Binance ve CZ arasında 21 Kasım’da açıklanan 4,3 milyar dolarlık anlaşmanın tarafı olmadığını hatırlattı. Ancak Zhao, borsadan ayrılmayı kabul etti. Başkanı ve Binance.US’un yönetimine “artık dahil olmayacak” ve oy haklarını bir vekil aracılığıyla devredecek.

X hesabından gönderilen gönderinin devamında borsa hakkında şunlar dile getirildi:

Borsa, “Yıllar boyunca gösterdiği rehberlik ve danışmanlık için CZ’ye olağanüstü minnettarız”. “Binance.US, Norman Reed ve mevcut, deneyimli yönetim ekibimiz tarafından yönetilmeye devam ediyor.”

İlginizi çekebilir: Binance BUSD Desteğini Tamamen Kesecek!


İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir