Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.572
% 2.04
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.572
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Coinbase Hisselerinde Büyük Artış!

Coinbase, Hisse, Binance, Mahkeme

Özellikle Binance ve eski CEO Changpeng “CZ” Zhao‘nun Amerika Birleşik Devletleri’nde suçlu bulunmasının ardından, kripto borsası Coinbase hisseleri büyük bir yükseliş yaşadı.

27 Kasım’da elde edilen TradingView verilerine göre, Coinbase hisseleri 18 ayın en yüksek seviyesine ulaşarak 119,77 dolar seviyesinden kapanış yaptı. Bu, 5 Mayıs 2022’de görülen 114,25 dolarlık kapanış seviyesini aştığı anlamına geliyor. Ancak, mesai sonrası işlemlerde belirgin bir hareket gözlenmedi.

Bu yükselişin nedeni sadece Binance hakkında verilen ceza değil. Coinbase, ABD’de onaylanacak spot Bitcoin ve Ether borsa yatırım fonları (ETF’ler) ile önemli bir başarı elde etti. Bloomberg ETF analisti James Seyffart’ın analizine göre, Coinbase şu anda Amerikan Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu‘nda (SEC) bekleyen 19 spot kripto ETF’sinden 13’ünün sorumlusudur.

Ancak, Coinbase‘in SEC tarafından düzenleyici kayda alınmadığı ve Amerika Birleşik Devletleri menkul kıymet yasalarını ihlal ettiği iddialarıyla karşı karşıya olduğu bir dava ile uğraşıyor. Coinbase, bu iddiaları reddetmeye çalışmış ve SEC‘in kriptoyu denetleme yetkisini sorgulamıştır. Yatırımcılar, Coinbase‘in yaşadığı bu gelişmeleri dikkatle takip etmeye devam ediyor.

Buraya Tıklayarak Bizleri Google News Üzerinden de Takip Etmeyi Unutmayın.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir