Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.613
% 1.35
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.613
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Binance’den Polygon(MATIC) Ağı İçin Önemli Duyuru!

Polygon, MATIC, Hard Fork, Ağ Yükseltmesi, Binance

Kripto para dünyasının devi Binance, bugün yaptığı açıklama ile Polygon (MATIC) ağ yükseltmesini ve hard forku destekleyeceğini duyurdu. Bu adım, kullanıcılarına daha güvenli ve verimli bir deneyim sunmayı amaçlayan Polygon ekosistemini güçlendirecek.

Ağ yükseltmesi ve hard fork, 29.11.2023 tarihinde gerçekleşecek. Bu süre zarfında MATIC token sahipleri, Binance üzerinden ağ yükseltmesi ve hard fork ile ilgili önemli gelişmeleri takip edebilirler.

Yapılan duyuruya göre, token yatırma ve çekme işlemleri, 29.11.2023 tarihinden itibaren saat 15:30’a kadar askıya alınacaktır. Kullanıcıların bu süre zarfında dikkatli olmaları ve işlemlerini bu saatler arasında planlamaları önemlidir.

Binance’in duyurusuyla birlikte, Polygon ekosisteminin güçlenmesi ve ağın daha da geliştirilmesi, MATIC tokeninin geleceği hakkında yatırımcılara yeni bir perspektif sunabilir.

Binance’in Polygon’a desteği, kripto para topluluğunda heyecan uyandırırken, bu gelişmelerin ağ üzerindeki etkilerini yakından takip etmek, kullanıcıların güvenliği ve işlem deneyimleri açısından önemli olacaktır.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir