Kriptolar:
29484
Bitcoin:
$57.410
% 4.42
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 1.10
Piyasa Değeri:
$2.16 T
% 2.11
Korku & Açgözlülük:
54 / 100
Bitcoin:
$ 57.410
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.16 T

Coinmuhendisi-Amazy AMA Etkinliği

Coinmuhendisi-Amazy AMA Etkinliği

16 Temmuz 2022 tarihinde Coinmuhendisi olarak AMA etkinliği gerçekleştirdiğimiz Amazy proje yetkilisi sorularımızı yanıtladı ve proje hakkında bilgiler verdi.

AMA  içerik ve detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

Ama etkinliğimiz Coinmuhendisi olarak Amazy yetkilisine sorduğumuz bazı giriş sorularıyla başladı ve sorulan soru ve verilen cevaplar şu şekilde :

S1. BNB Zincirini seçerek neden standart dışı bir yol izlemeye karar verdiniz? Neden proje için fon değil de influencer kullanmaya karar verdiniz?

C1: Kripto projelerinde, kullanıcıları çekmek için klasik şemalar her zaman uygun değildir.
Şirket kendini yeni bir şeyde bulmaya çalışıyor. Sergey Kosenko sayesinde etkileyiciler çekilebilir. Daha yakın temas ve kullanıcıların güven verici tavrı daha çekiciydi. Bir kullanıcının İnternet reklamcılığını kullanarak 100$’lık bir satın alma yapması zordur.
Fonlar para toplamaya yardımcı olabilir, ancak Azur Games yalnızca fonların sağlayabileceği parayla ilgilenmiyor. Projenin temel amacı geniş kitlelere ulaşmak ve 1 milyon kullanıcıyı kendine çekmek.
BSC, en geniş kullanıcı tabanına sahip olduğu için seçilmiştir. Ve piyasada iyi temsil ediliyor. Aynı zamanda, Solana’nın daha fazla hatası var. Ve BNB Zincirine inanıyoruz.

S2. Sizce Stepn ekibi ne gibi hatalar yaptı? Hangi sonuçlara vardınız?

C2: Çoğu zaman, ikinci veya üçüncü şirketler, meslektaşlarının hatalarından öğrendikleri için birinciden daha başarılı olurlar.
İlk olarak, projenin matematiği başlangıçta inşa edilmedi. Nane tamircisi, çok sayıda kullanıcının piyasaya sürülmesinden sonra ortaya çıktı. Hile önleme sisteminin geç başlaması. Aktivasyon kodlarının kısıtlayıcı mekaniğinin çalışmadığı ortaya çıktı. Çok büyük kullanıcı büyümesi. Sonuç olarak, madeni para tabanında listelemeye izin verdiler, tüm varlıkları pompaladılar. Ve jetonun bu büyük ivmesi kontrol altına alınamadı. Eh, ve asıl sorun: kendi pazarlarında satılan her şey, blok zincirinde yapılmadığı için dahili bir hikayedir. Sonuç olarak, nane takip edilemez.
Stepn’in deneyimine bakıyoruz. Bu, değişiklikler yapıldığı için projenin yayınlanma zamanlamasını da etkiler. Kullanıcıların büyümesini kısıtlamak gerekir. Yeterli bir geri ödeme modeline ihtiyacımız var. Ortalama geri ödeme, örneğin, 90 gündür.

S3. Bitcoin şimdi 15.000’in altına düşerse proje yaşayacak mı, karlı olacak mı?

C3: Bitcoin ile hiçbir bağlantımız yok. Herhangi bir pazar büyümesi, jetonun ve projenin büyümesini tetikleyebilir. Piyasaya aykırı bir proje olduğunda, genellikle ana dikkati çeker.

Buna bir örnek – Axie Infinity. Bir piyasa çöküşü olduğunda ve Bitcoin düştüğünde, Axie Infinity bir izleyici kitlesi kazandı ve piyasadan bağımsız hale geldi.
Kullanıcıların ilgisini çektiler, bir blok zinciri oluşturdular ve tüm yaz pazara karşı büyüdüler. Piyasa yeşile döndüğünde, Axie yukarı fırladı ve inanılmaz miktarda büyük harf kullanımı gösterdi.

S4: AZY ve AMT tokenleri arasındaki fark nedir?

C4: AMT (Amazy Movement Token), miktarı sınırsız olan kullanışlı bir coindir. Yürümek ve koşmak için alabilirsiniz.

AZY (Amazy Token) bir yönetim tokenidir.
Prensip olarak, oyun içi coinin bir değiş tokuşa ihtiyacı yoktur. AMT jetonu ilk 3 ay veya daha uzun süre borsada olmayacak, böyle bir hedefimiz yok.

Büyümedeki ani artışları önlemek için DEX’te olacak. Ardından, uygulama içinde kendi DEX değiştiricimizi oluşturmayı planlıyoruz.
AMT coini oyun içi jeton olarak kalacaktır.
AZY tokeni, AMAZY proje ekosistemine gidecek.

S5. Dahili cüzdan olacak mı?

C5: Cupertino’dan meslektaşlarımızla iletişim kurarken nüanslarla karşılaştık. Apple, üçüncü bir ödeme çözümü eklemeye karşı. Çünkü komisyonlarını tam olarak almak istiyorlar.

MetaMask kullanarak komisyondan kurtulmak istediğimizi düşünüyorlar. Ve görünüşe göre dahili içeriği App Store üzerinden değil, üçüncü bir taraf aracılığıyla satıyoruz.
Bu nedenle, kendi kendine yazılan cüzdanlarını oluşturmaya karar verildi. Süre 2 hafta olarak belirlendi. Bu zorunlu bir önlemdir.

 

Coinmuhendisi tarafından proje kapsamında sorulan ve Amazy yetkilisi  tarafından cevaplanan soruların ardından etkinlik kapsamında Twitter kullanıcıları ve Telegram kullanıcıları arasından 10 kişinin soruları seçildi ve Amazy yetkilisi tarafından sorular cevaplandı.

TWITTER SORULARI

S1: İngilizceyi hiç anlamayan ama kriptoyla ilgilenen geniş bir kitle var. Bu kitleyi projenize dahil etmek için yerel topluluklar oluşturdunuz veya oluşturmayı planladınız mı?

C1: Tüm dünyada birçok ortağımız ve topluluğumuz var. Uluslararası proje sohbetleri:

🇹🇷 Turkey – https://t.me/amazytr
🇵🇭 Philippines – https://t.me/AMAZY_Philippines
🇮🇩 Indonesia – https://t.me/AMAZY_Indonesia
🇻🇳 Vietnam – https://t.me/AMAZY_Vietnam
🇯🇵 Japan – https://t.me/AMAZY_Japan
🇰🇷 Republic of Korea – https://t.me/AMAZY_Korea
🇨🇳 China – https://t.me/AMAZY_China
🇹🇭 Thailand – https://t.me/AMAZY_Thai
🇸🇦 Saudi Arabia – https://t.me/AMAZY_Arabia
🇮🇷 Iran – https://t.me/AMAZY_Iran
🇮🇳 India – https://t.me/Amazy_India
🇹🇯 Dari – https://t.me/AMAZY_Dari
🇮🇱 Israel – https://t.me/Amazy_ISR

S2. Çoğu oyun cep telefonlarını desteklemez ve bu, dünya çapındaki birçok oyuncunun cazibesini azaltır. #Amazy’yi hem mobil hem de PC’de oynayabilir miyim? Android ve iOS için bir sürüm var mı, bilgisayarımın oynayabilmesi için neye ihtiyacı var?

C2: Uygulama, iOS ve Android için mevcut olacak. Biz Taşı & Kazan projesiyiz. AMAZY’yi kullanmak ve ATM jetonları kazanmak için yürüyüşe veya koşuya çıkmanız gerekir.

S3. Yatırımcıların neredeyse %80’i, projenin gerçek değerini anlamak yerine kısa vadede token fiyatına odaklandı. Yatırımcıların tokeninizi uzun vadede elinde tutmasının motivasyonları ve faydaları hakkında bize bilgi verebilir misiniz?

C3: AMAZY, yalnızca M2E’yi değil, gelecekte çok sayıda uygulamaya sahip bir ekosistemdir ve belirteç tüm bu projeleri birleştirecektir.
Bu, kullanıcının yürümekten / koşmaktan veya spor ayakkabılarını yükseltmekten bıktıysa, AMAZY projesi içinde başka bir yöne geçebileceğini ve jetonlarını orada kullanabileceğini gösteriyor.

S4. M2E projelerinde kullanıcılar sistem açıklarını bularak hile yapabilirler. Amazy bu sorunun önüne geçmeyi nasıl planlıyor? Hilelerle nasıl başa çıkılacağı hakkında bilgi verir misiniz? (@halimckk)

C4: AMAZY bir hile önleme sistemi kullanacaktır. Hile önleme sisteminin işleyişi hakkında detaylı bilgiyi Whitepaper’ımızda veriyoruz.

https://amazy-1.gitbook.io/whitepaper/anti-cheat/anti-cheat-system

S5. Bildiğim gibi, kripto pazarındaki güçlü destek ve ortaklıklar yeni projelere büyük faydalar sağlayabilir. Bu noktada projenizin yatırımcıları ve ortaklarından bahseder misiniz? Onlardan proje ekosistemine ne gibi faydalar bekliyorsunuz? (@MRT98129638)

C5: Dünya çapında 300’den fazla etkileyiciyle ortaklığımız var. amazy.io’dan bakabilirsin.

https://t.me/amazyio telegram kanalımızda da onlardan bahsediyoruz. Şu anda Seedify ile zaten bir ortaklığımız var, satış çok iyi gitti ve kripto dünyasının ilk 1 launchpad’i olan DAO MAKER 18-19 Temmuz’da yapılacak.
Projenin diğer ortakları çok yakında açıklanacak.

 

TELEGRAM SORULARI

S1: Projeyi güçlü kılacak olan şey şu anda veya gelecekte listelenecek borsalar. Şu anda nerede listeleniyorsun? gelecekte bizi neler bekliyor.(@Yutanca)

C1: Listeleme, 22 Temmuz’da işlem hacmi açısından ilk 5 borsadan ikisinde gerçekleşecek.

S2: Kazanmak için Taşı projeleri topluluk odaklı olduğundan, haksız avantajı önlemek için bazı ülkelerde erişimlerini sınırlandırırlar. Amazy’nin erişimi engellediği herhangi bir ülke veya bölge var mı? Türkiye’nin durumu nedir?(@topalsolucanfurki)

C2: Proje, uygulamanın coğrafyasına herhangi bir kısıtlama getirmemektedir. Sadece ülkelerin kendileri buna erişimi kısıtlamazlarsa. AMAZY’nin amacı, tüm dünyada sağlıklı bir yaşam tarzını yaygınlaştırmaktır!

S3: Do we have to do KYC verification to buy NFTs on Amazy? Are the NFTs we keep in our wallet safe from cyber attacks and thieves? Can you tell us about the cyber precautions you use? Thanks(@alp1ii)

C3: KYC’yi geçmenize gerek yok. Ekip bir güvenlik sistemi geliştirdi. Bu bilgiler gizli olduğu için tam olarak hangi sistemi kullandığımızı açıklayamıyoruz. Ancak güvenliğiniz için kesinlikle her türlü çabayı göstereceğiz! Projede çok büyük bir ekip var ve projenin güvenliğini sağlamak için çalışan uzmanlar var.

S4: Amazy is an M2E project on Binance Smart Chain. Why did you choose BSC? Do you plan to build bridges with different networks in 2022?(@zekeriya95)

C4: BNB zinciri, yüksek işlem hızı ve düşük ücretlerle en uygun ağ olarak seçildi. Ayrıca, diğer ağlar arasında daha kararlıdır.

S5: All M2E projects have Inflation problem. How does AMAZY plan to prevent inflation problems? Most inflation drives prices down, What is AMAZY incubating, suggesting, or launching multiple projects last year? and do they last only a few months because of inflation?

C5: Diğer tüm projelerden son derece farklı bir stratejimiz var. Gemideki çok sayıda influencer birer birer açıklandı. Etkileyenin kitlesiyle çalışıyoruz.

Bu nedenle, AMAZY piyasada hoşlanmadığı bazı değişiklikler görürse, bunu daha fazla ifşa edecektir. Bu, jeton fiyatını etkileyecektir. Dolayısıyla, bir influencer AMAZY’yi milyonlarca kişiyle paylaşırsa, izleyiciler AMAZY’ye katılacak ve bu da fiyatın yükselmesine neden olacaktır. Bu yüzden her bloggerı kademeli olarak duyuruyoruz.

Ayrıca sınırlı sayıda katılım girişi enflasyonun kontrol altına alınmasına yardımcı olacaktır. Yani şu anda, lansman için 14-15 bin spor ayakkabı kutusu (yaygın veya yaygın olmayan) (ve dolayısıyla girişler) var.
İlk lansmandan sonra, aktivasyon kodları aracılığıyla her hafta sadece birkaç 100’ler gemiye alınacaktır. Bu nedenle AMAZY, kullanıcı sayısını da kontrol etmeyi planlıyor.

Coinmuhendisi: Son olarak sosyal medya hesaplarınızı bizimle paylaşır mısınız?

Amazy Team: Sevgili izleyiciler, bugün bizimle olduğunuz için teşekkür ederiz! Sorunuza cevap vermek bir zevkti! Resmi kaynaklarımıza abone olun

Website – https://amazy.io/

Telegram – https://t.me/amazyio_news_ru

Twitter – https://twitter.com/amazyio

Instagram – https://www.instagram.com/amazy.io

Discord – https://discord.gg/amazyio

Youtube – https://www.youtube.com/channel/UCZmUQmMOzxqXO11BKiBrZfw

Coinmuhendisi olarak Amazy projesiyle gerçekleştirmiş olduğumuz AMA Etkinliğimiz sosyal medya hesaplarının paylaşımından sonra son buldu👍

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir