Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$63.188
% 0.55
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 63.188
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Amazy Proje İncelemesi

 

AMAZY

Amazy oyun kurgu özelliklerine sahip geliştirilmiş bir fitness uygulamasıdır. Birbirinden farklı bir çok ayakkabıyı keşfedip bu ayakkabılarla AMT jetonlar kazanmak için koşuya yada yürüyüşe çıkıyorsunuz.

Amazy bir yandan sağlığınız için haraket etmenizi sağlarken bir yandan para kazanmanıza imkan tanımaktadır. Sizler spor ayakkabılarınızı daha fazla güçlendirmek için daha fazla haraket etmek zorundasınız.

Amazy projesinin misyonu; insanlara sağlıklarını korumanın kolay ve heyecan verici yolunu temiz hava ile pasif yaşam tarzlarını değiştirerek aktif ve düzenli ve sağlıklı bir hayat yaşamalarını gerçekleştirmektir.

Sizler Uygulama sayesinde aynı zamanda AMAZY Realverse’i keşfedebilir , böylelikle fitness app ile gerçek hayat ürünlerini kombine edebileceksiniz.

AMAZY app with NFT Sneakers to launch in June – WOW

Tüm AMAZY uygulamaları, alıştığımız birçok uygulamanın aksine, herkesin varlıklarına gerçekten sahip olabileceği ve bunların ticaretini yapabileceği , açık, kullanıcıya ait bir Blockchain ekonomisine dayanır. AMAZY’de kullanıcılar, özgür bir ekonomik sistem ve diğer kullanıcıların talepleri sayesinde gerçek parasal değeri olan kaynaklar kazanırken eğlenebilir veya iddialı hedeflere doğru çalışabilir.

Amazy projesinin sistem içerisinde kullandığı kripto para birimi AZY jetonudur Azy yönetişim jetonunun sınırlı bir kaynağı vardır, yani jeton sayısı kesinlikle sınırlıdır . AMAZY hazinesinden gelen fonların çoğu , AZY jetonunun değerini artırmak için tahsis edilir

Jetonların AZY sahiplerine dağıtılması veya AZY jetonlarının kullanılması ve yakılması yoluyla itfa ve yakma, jetonları piyasa fiyatından satın almak ve onları yok etmek anlamına gelir, bu da jeton arzını azaltır ve fiyatın artmasına yardımcı olur.

Amazy projesi çalışma ekibinden bahsedecek olursak aralarında şu isimler vardır:

 

 

Amazy projesi destekçileri arasında ünlü sosyal medya fenomenlerini sayabiliriz.

 

Amazy projesinin önümüzdeki günler için hedeflerinden bahsedecek olursak:

*Uygulamayı iyileşime ve yeni oyun mekaniği ekleme
*Üst düzey ayakkabılar için kiralama sisteminin başlatılması.
*Yarışmaların ve skor tablolarının etkinleştirilmesi.
*Binance Smart Chain de pazar yeri başatılması
*NFT spor ayakkabı kutularının çekilişi ilk lansmanını gerçekleştirmek.
*DEX/CEX de token listelemesi.

 

 

 

Coinmuhendisi olarak bizler sizler için Amazy ile ödüllü AMA Etkinliği düzenlemiştik.

Sizler gerçekleştirdiğimiz AMA Etkinlik detayına linkten ulaşabilirsiniz.

AMA ÖZETİ

 

 

 

Coinmuhendisi olarak bizler sizin için kazanç ihtimali olabilecek, Bybit borsasının düzenlemiş olduğu 350.000$ değerinde ödüllü AMAZY etkinliği detaylarının videosunu paylaşmıştık.

Sizler etkinlik detaylarını kanalımızdaki videoyu izleyerek öğrenebilirsiniz.👇

 

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir