Kriptolar:
29515
Bitcoin:
$59.264
% 2.91
BTC Dominasyonu:
%52.6
% 0.26
Piyasa Değeri:
$2.20 T
% 1.96
Korku & Açgözlülük:
43 / 100
Bitcoin:
$ 59.264
BTC Dominasyonu:
% 52.6
Piyasa Değeri:
$2.20 T

Blockchain Devi Duyurdu: Bu Altcoin’i Piyasadan Toplayacak!

Blockchain devi Ripple, geçtiğimiz günlerde ikinci çeyrek raporunu yayınladı. Rapordaki önemli kısımlar ilgi çekmeye devam ediyor. ODL’nin (On-Demand Liquidity) benimsenmesi arttıkça, Ripple ikincil piyasalardan altcoin’i XRP’yi satın almaya devam edeceğini söyledi. İşte detaylar…

Blockchain devi Ripple, ikincil piyasadan XRP toplayacak

Önde gelen Blockchain şirketi Ripple, yakın zamanda yayınlanan 2. çeyrek 2022 mali raporunda, XRP’yi ikincil piyasadan geri satın aldığını açıkladı. Blockchain şirketi, XRP geri satın alma girişiminin amacının, satın alınan kripto varlığını On-Demand Liquidity (ODL) işletmelerine satmak olduğunu belirtti. Ripple’a göre, ODL çözümünün benimsenmesi önceki çeyrekte muazzam bir şekilde büyüdü. Rapora göre, ODL hacmi bir önceki yıla göre 9 kat arttı.

ODL müşterileri, çözümü yerel havale ve bireysel ödemelerin ötesinde toplu ödemelere ve hazine akışlarına kadar kullanıyor. Kriptokoin.com olarak haberlerimizde yer verdiğimiz üzere, ODL’i “Talep üzerine likidite” olarak tanımlayabiliriz. Ripple’ın 2. Çeyrek 2022 mali raporunda aşağıdaki ifadeler kullanılmakta:

Ripple ikincil piyasada bir XRP alıcısı oldu. ODL küresel ivme kazanmaya devam ederken gelecekte de piyasa fiyatlarından alım yapmaya devam etmeyi umuyor.

2022’nin ikinci çeyreğindeki Ripple ODL satışları

Talep üzerine likidite hacmi 2022’nin ikinci çeyreğinde 9 kat arttı. Sadece 2022’nin ikinci çeyreğinde, Ripple ODL müşterilerine önceki çeyrekte satılan 273,27 milyon dolarlık XRP’den 408,9 milyon dolar değerinde XRP sattı. Ripple tarafından ODL müşterilerine 2022’nin ikinci çeyreğinde yapılan toplam XRP satışları, çeyrekteki küresel XRP hacminin yüzde 0,47’sini temsil ediyordu. Bu arada, Ripple’ın ODL müşterilerine hizmet vermek için ikincil piyasadan XRP satın almaya devam etme planı, XRP yatırımcıları arasında endişelere yol açtı.

Ripple, bir topluluk gelişim projesinde rol aldı

Bu sırada Ripple, yakın zamanda Oakland sakinlerine faydalı olacak bir topluluk geliştirme projesine katıldığını belirtti. Şirket, yakın tarihli bir blog yazısında, bu yaz “Stephen & Ayesha Curry’s Eat. Learn. Play. Foundation” ile ortak olduğunu söyledi. Duyuruya göre ortaklık; Oakland, Kaliforniya’daki Bay Area topluluğunda bir oyun alanı ve topluluk bahçesinin geliştirilmesine yol açtı. Proje, insanların aktif kalmasına, ağ oluşturmasına ve nihayetinde topluluğun üyelerini bir araya getirecek sosyal bağlar kurmasına yardımcı olacak bir alan sağlar.

Ripple’a göre, topluluk projesi uzun yıllar boyunca 100’den fazla Oakland gencine ve ailelerine faydalı olacak. Bu arada duyuru, Kaliforniya kongre üyesi Temsilci Brad Sherman’ın ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu ile Ripple arasındaki davanın SEC’in lehine sonuçlanacağını belirtmesinin ardından geldi. Kongre üyesi, Ripple’ın kripto parası XRP’nin menkul kıymet olduğundan emin olduğunu söyledi. Ayrıca SEC’i XRP ticaretini kolaylaştıran borsaları kısıtlamaya çağırdı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir