Kriptolar:
29351
Bitcoin:
$66.059
% 0.15
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.27
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 0.14
Korku & Açgözlülük:
71 / 100
Bitcoin:
$ 66.059
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.44 T

CoinList, Yeni CyberConnect Ön Satışını Duyurdu!

Coinlist CyberConnect Önsatışı

Kripto sektörünün önde gelen ön satış platformlarından biri olan CoinList, yeni bir duyuru ile CyberConnect ön satış etkinliğini duyurdu.

Piyasalarda ön satış heyecanı devam ediyor. Halihazırda devam eden Sui ve Open Campus (EDU) ön satış süreçleri devam ederken bir duyuru da popüler ön satış platformu CoinList’ten geldi. CoinList yaptığı duyuruda, kullanıcılara merkezi olmayan bir sosyal ağda dijital kimliklerini, içeriklerini, bağlantılarını ve para kazanma kanallarını yönetme imkânı sunan bir proje olan CyberConnect projesinin ön satışının gerçekleştirileceğini duyurdu.

Yapılan duyuruda ön satış sürecinin 18 Mayıs 2023 tarihinde saat 20:00’da başlayacağı açıklandı. Ayrıca Sui ön satışından farklı olarak sadece tek bir ön satış etkinliği olacak.

Ön satış sürecine toplam 3 milyon CYBER token tahsis edilecek. Ancak CyberConnect ekibinin inisiyatifinde satış süreci boyunca ek olarak 2 milyon CYBER token de kullanıma açılabilir. Kullanıcılar ön satış boyunca CYBER tokenleri 1.80 dolarlık fiyat ile alabilecek.

CYBER token kilit açılımı ise ilk etapta %25 olarak belirtildi. 2023 yılının 4. çeyreğinden itibaren ise 6 ay süreyle geri kalan miktar serbest bırakılacak.

Ön satışa katılmak için 15 Mayıs günü saat 15:00’e kadar kayıt olunması gerektiğini hatırlatalım. CoinList ön satışına katılmak için platformda bir hesabınız olması ve gerekli kimlik doğrulama işleminin yapılması gerekiyor.

Ön satış hakkında daha detaylı bilgi için buraya göz atabilirsiniz.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

CoinList, Yeni CyberConnect Ön Satışını Duyurdu!” te bir düşünce

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version