Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.419
% 1.30
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.419
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Binance Launchpad, Open Campus (EDU) Ön Satışını Duyurdu

Binance

Kripto borsası Binance, ön satış platformu Binance Launchpad’te Open Campus (EDU) tokenin ön satışının yapılacağını duyurdu.

Kripto piyasalarında ön satış heyecanı devam ediyor. Birçok platform kendi ön satış platformlarında çeşitli projelerin ön satışlarını gerçekleştiriyor. Geçtiğimiz günlerde bir ön satışta merakla beklenen Sui coin’den gelmişti.

Popüler kripto borsası Binance, yaptığı duyuru ile Launchpad platformunda 31. proje olarak Open Campus (EDU) tokenin ön satışının gerçekleştirileceğini duyurdu.

Open Campus (EDU) Ön Satış Detayları

Open Campus (EDU) projesi, eğitim için blockchain teknolojisini kullanımını hedefleyen, öğrencilerin yeteneklerini geliştirmelerine ve kariyerlerini ilerletmelerine yardımcı olan bir platformdur. Bu proje, Binance Launchpad üzerinde gerçekleştirilecek olan ön satış ile finanse edilecek.

Ön satış, Launchpad abonelik formatı ile gerçekleştirilecek. Kullanıcıların BNB bakiyeleri, 23 Nisan’dan itibaren beş gün boyunca ekran görüntüsü alınarak kaydedilecek ve son BNB tutarı, bu beş gün boyunca kaydedilen ortalama günlük bakiyelerinin birleşimi olarak belirlenecektir. Böylece kullanıcıların ön satışa katılmak için ne kadar BNB kullanabilecekleri belirlenecektir.

Ön satışı için, 2,500,000 dolarlık bir hard cap belirlenmiştir. Kullanıcı başına 15,000 dolarlık bir hard cap uygulanacak ve toplam token arzı 1,000,000,000 EDU olarak belirlenmiştir. Toplam token arzının %5’i, yani 50,000,000 EDU, Binance Launchpad’e tahsis edilmiştir. Hard cap, projelerin toplamayı amaçladığı maksimum sermaye miktarıdır.

EDU tokenleri, 1 EDU = 0.05 USD fiyatından satılacak ve BNB cinsinden ödenecektir. Ön satış abonelik formatında gerçekleştirileceği için, kullanıcılar sadece BNB ile katılabilirler. Token satışı için belirlenen zaman aralıkları şunlardır:

  • Hazırlık Dönemi: 23 Nisan 00:00 UTC – 28 Nisan 00:00 UTC
  • Abonelik Dönemi: 28 Nisan 06:00 UTC – 28 Nisan 09:00 UTC
  • Hesaplamaların Yapıldığı Dönem: 28 Nisan 09:00 UTC – 28 Nisan 10:00 UTC
  • Nihai Token Dağıtımı: 28 Nisan 10:00 UTC

Ön satış için kullanıcıların hesap doğrulama işlemini tamamlamaları gerekiyor. Binance borsasına kayıt olmak ve KYC doğrulamasının nasıl yapılacağını öğrenmek için ilgili makalemize bakabilirsiniz..

Binance borsasında hesap açmak ve indirimli komisyon linkinden yaralanmak için tıklayabilirsiniz.

Ön satış hakkında daha detaylı bilgi için Coinmuhendisi Youtube kanalımızda bulunan içeriğimizi izleyebilirsiniz.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Binance Launchpad, Open Campus (EDU) Ön Satışını Duyurdu” te bir düşünce

  1. Axiziya52 diyor ki:

    Benim binance de hesabın var ve elimde juv usdt var. Bj şekilde launcpad a katilabilirmiyim? İllaki bnb mi olmalı hesabındaki para? Teşekkürler

  2. Tonyukuk58 diyor ki:

    Tüm CoinMühendisine bol kazançlı ve bereketli günler diliyorum öncelikle, ben bugün 50 BNB lik bir spot cüzdan oluşturdum 23 ünde yapamadım.Bugün koyduğum 50 Bnblik miktarla katılabiliyormuyum ve en çok merak ettiğim 50 bnb ayırdım 50 bünye karşılıkmı edu alabileceğim veya 50 ye karşılık 25 bnb değerinde edu verildiğinde geriye kalan 25 bnb nihai token dağıtımı tamamlanınca geri alabiliyorum değilmi ?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir