Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.618
% 1.97
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.618
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

ChainGPT Bu Haber İle Yükselişine Devam Ediyor!

ChainGPT Bu Haber İle Yükselişine Devam Ediyor!

Kripto yapay zeka modeli ChainCPT, yayınladığı ortaklık duyurusu sayesinde büyük oranda yükseliş elde etti.

Yapay teknolojilerinin günümüzde yükselişe geçmesi kripto sektöründe de etkili oluyor. Özellikle blockchain teknolojisi  ile beraber bir çok yapay zeka odaklı proje sektördeki yerini hızla alıyor. Yapay zeka projeleri konusunda akla ilk gelen isimlerden biri olan ChainGPT, yayınladığı bir duyuru ile büyük oranda yükselişe geçti.

ChainGPT’deki Hareketliliğin Sebebi Ne?

Coingecko verilerine bakıldığında ChainGPT’nin son 24 saat içerisinde yüzde 30’ye yakın bir artış yakaladığı görülmekte. ChainGPT’de yaşanan bu yükselişin altında yatan sebep ise sosyal medya hesaplarında duyurdukları Babydoge işbirliği.  Gelen haber sonrası CGPT coin 0.25 dolara kadar iğne attı fakat hızlı bir düşüş ile 0.1670 dolar seviyelerine geriledi.

Yapılan anlaşma ile BabyDogeSwap.com da BUSD/CGPT çiftine likidite eklemesi yapılacak ve topluluk bilgi tabanlarını desteklemek için AI eğitiminde BabyDoge ile birlikte çalışacağı açıklandı.

İlgili haber

 

ChainGPT coin, kripto ve blok zincir ihtiyaçları, kod sözleşmeleri, kavramları açıklama, soruları yanıtlama, pazarları analiz etme ve daha pek çok konuda yardımcı olmak için tasarlanmış gelişmiş bir yapay zeka modelidir. Blok Zinciri ve kripto alanındaki zorlu sorunları çözmek için en son algoritmaları ve yüksek hızlı bilgi işlem yeteneklerini kullanır.

ChainGPT‘yi kullanarak, kullanıcılar ihtiyaç duydukları her türlü bilgi ve bilgiyi hızlı bir şekilde elde edebilirler. Bireyler, geliştiriciler ve işletmeler için tasarlanmış diğer birçok benzersiz özellikle ChainGPT, Blockchain alanındaki herkes için vazgeçilmez bir araç olmuştur.

Uyarı: Bu gibi durumlarda alacağınız yatırım kararları tamamen kendinize aittir. Yukarıdaki örnekte olduğu gibi kripto para piyasasında her gün yüzlerce coin de Pump/Dump olayları gerçekleşmektedir. Pump ve Dump işlemlerinden uzak durmanızı tavsiye ederiz.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir