Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$64.245
% 0.36
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 64.245
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Bitget Borsasından Yapay Zeka Ekosistemine Dev Taahhüt

Kripto

Kripto para türev borsası Bitget, Fetch.ai ekosisteminin geliştirilmesi için 10 milyon dolar taahhüt ettiğini duyurdu.

Fetch.ai, otonom hizmetler oluşturmak için altyapı sağlayan bir proje olarak öne çıkıyor. Merkezi olmayan bir yapay zeka aracılar ağı olan temel ürünü, veri analizi ve karmaşık finansal modelleme gibi çeşitli görevleri yerine getiriyor. Fetch.ai ayrıca OpenAI’nin ChatGPT API’si ile bir akıllı cüzdan da sunuyor. Projenin yapay zeka sohbet robotu, Ocak 2023’te 100 milyon kullanıcıyı aşarak başarılı bir şekilde başlatıldı.

Bitget, ChatGPT tarafından yaratılan son yapay zeka teknolojisi hype’ına atıfta bulunarak, bu teknolojinin daha fazla olasılığını ortaya çıkararak insan üretkenliğini ve yaratıcılığını geliştirmekte büyük potansiyel gördüğünü belirtti. Bitget, Fetch.ai ile işbirliği yaparak AI altyapı sağlayıcısının iş ortaklıklarını genişletmesine yardımcı olacak “pazarlama konusunda danışmanlık” ve diğer hizmetler sağlayacak.

Bitget, dünyanın en büyük sekizinci kripto spot borsası olarak, günlük 990 milyon dolarlık işlem hacmiyle hizmet veriyor. Borsa, merkezi Seyşeller’de bulunuyor ve 100’den fazla ülke ve bölgede 8 milyondan fazla kullanıcıya hizmet sunuyor. Geçtiğimiz ay Litvanya’da hizmet sunmak için bir düzenleyici lisans alan Bitget, ayrıca çok zincirli cüzdan sağlayıcısı BitKeep’e 30 milyon dolar yatırım yaparak kontrol eden hissedar oldu.

Bitget’in Fetch.ai ekosistemi için taahhüt ettiği 10 milyon dolar, proje için önemli bir finansman kaynağı sağlayacak. Bu, Fetch.ai’nin geliştirme ve büyüme sürecini hızlandırarak, otonom hizmetlerin oluşturulması ve kullanımının arttırılması için önemli bir adım olacak.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir