Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$63.902
% 3.99
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 63.902
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Coinbase Yol Haritasına Bu Altcoini Ekledi

Coinbase

ABD merkezli en büyük kripto para borsası Coinbase, 23 Mart tarihinde airdrop olarak kullanıcılara ücretsiz dağıtılacak olan Arbitrum (ARB) altcoinini yol haritasına eklediğini duyurdu.

Coinbase 21 Marttarihinde Twitter üzerinden paylaştığı gönderide, yol haritasına yakın zamanda airdrop dağıtımını tamamlayacak olan Ethereum (ETH) katman-2 (L2) ölçeklendirme çözümü Arbitrum’u (ARB) eklediğini bildirdi.

Coinbase, bir varlığı listeleme kararı aldığında bunu bildirmek için bir yol haritası sistemi kullanır. Borsa yol haritasını resmi bloğunda ve Twitter hesabında günceller.

İşte Arbitrum’u (ARB) varlığını yol haritasına eklediğini duyurduğu tweet:

Kullanıcılarına çeşitli varlıkların yelpazesini sunmayı hedefleyen borsa, özellikle farklı ağlarda farklı sistemsel özelliklere sahip coinleri listelemeye dikkat ediyor.

Ayrıca Coinbase yol haritasına Arbitrum’u (ARB)yi eklemeden önce Binance, OKX, MEXC de ARB’yi listeleyeceğini duyurmuştu.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir