Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.438
% 0.22
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.438
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Ramses Exchange (RAM) Nedir?

Ramses Exchange(RAM) Nedir?

Kripto dünyası gün geçtikçe genişliyor ve gelişiyor. Bugünkü yazımızda Ramses Exchange(RAM) Nedir? sorusunu cevaplandırmaya çalışacağız.

Ramses Exchange(RAM) Nedir?

Ramses Exchange(RAM) Arbitrum ağında başlatılan yeni bir merkezi olmayan, otomatik, piyasa yapıcı bir DEX’dir. Ekosistem içinde yapabileceğiniz birçok işlem vardır. Bunların birkaçına örnek vermek gerekirse; Swap kısmında cüzdanınızı bağlayarak tokenler arasında swap yapabilir, likidite kısmına giderek tokenlerinizi likiditeye ekleyebilirsiniz. RAM Tokenlerinizi kilitleyerek ekosistem içerisindeki konularla alakalı olaylarda oy kullanabilirsiniz.

Proje 3 temel başlık altında kendini geliştirme hedefi oluşturmuştur;

Topluluk: Ramses bir ekosisteme odaklanarak, Arbitrumda’daki protokollere ve NFT‘lere hizmet sunarak topluluğu kazanmayı amaçlamaktadır.

Merkeziyetsizlik: RAMSES, mümkün olduğunca merkeziyetsiz bir DEX olmaya çalışmaktadır. Bunun için acil durumlarda harekete geçmek için işlevsellik ve güvenilirlik  ilkesine dayalı bir konsey korumaya çalışmaktadır.

İşlevsellik: Ramses, birçok DEX’lerde uygulanan özellikleri bünyesinde bulundurmaktadır. Ramses, bu özellikleri kullanarak platformun işlevselliğini artırmayı amaçlamaktadır.

RAMSES, Andre Cronje’nin ilk Solidly vizyonunu ustalıkla uyarlayan bir DEX’tir. Orijinal Solidly temelleri uzun zamandır unutulmuştur ve RAMSES üç temel ilkeyi yeniden canlandırmayı amaçlamaktadır.

RAM Token Nasıl Çalışır?

RAM, ekosistem içinde token kilitleyenlere protokol emisyonlarını kendi seçtikleri token çiftlerine yönlendirme olanağı sağlayarak likiditeyi teşvik eder. Bunun karşılığında, tokeni kilitleyenler anti-dilutif bir yeniden düzenleme, seçtikleri çiftler tarafından üretilen takas ücretlerinin bir kısmını ve bu çiftlere yönlendirilen ücretleri alırlar.

RAM token sahipleri, en yüksek işlem hacmine sahip havuzlara oy vermek için motive olurlar. Çünkü yüksek hacimli havuzlar aynı zamanda en fazla ücreti üretir. 

Traderlar, kanıtlanmış vAMM / sAMM teknolojisine uygun olarak sağlanan likidite nedeniyle düşük kaymadan faydalanır.

Protokoller, işbirliğini teşvik etmek için tasarlanmış bir likidite katmanı kullanabilir. Sonuç olarak, tokenları için sermaye açısından verimli ticaret koşullarından faydalanabilirler. Protokoller, ayrıca alım satım faaliyetlerinin düşük olduğu dönemlerde ve RAM sahiplerine çeşitli ödüller vererek likiditeyi teşvik edebilir.

 

 

Ramses Ram Nedir

RAM Tokenin Takımı

RAM Token projesinin web sitesinde, takım üyelerinin sadece takma adları yer almaktadır ve takım hakkında yeterli bilgi verilmemiştir.

Çekirdek Takım

DOG

Northpool

Sullivan

Mali

YOL Haritası

Proje, yol haritası ile ilgili bir bilgi vermemiş.

Ramses Exchange(RAM) Tokenomik

Ramses Exchange(RAM) Nedir?

  • Projenin toplam arzının %60’lık kısmı emisyonlara.
  • Projenin toplam arzının %1’lik kısmı moSOLID geçiş bonusuna.
  • Projenin toplam arzının %4’lük kısmı LGE’ye.
  • Projenin toplam arzının %10’luk kısmı ekosistem teşviklerine.
  • Projenin toplam arzının %15’lik kısmı iş ortağı veRAM tahsislerine.
  • Projenin toplam arzının %10’luk kısmı takıma ayrılmıştır.

Piyasa İstatislikleri

CoinmarketCap verilerine göre maksimum arzı 200,000,000 adet RAM tokendir.

CoinmarketCap verilerine göre dolaşımdaki RAM token adeti 120,000,000 adettir.

Ramses Exchange(RAM)’İ Nasıl Alabilirim?

Ramses Exchange(RAM), Uniswap  borsası üzerinden cüzdanınızı bağlayarak alabilirsiniz.

Uniswap borsasını daha önce kullanmamış arkadaşlar için Coinmühendisi youtube kanalında paylaştığımız videomuzu aşağıdaki videoya tıklayarak izleyebilirsiniz.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür bilgilendirici içerikler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir