Kriptolar:
29515
Bitcoin:
$61.143
% 4.41
BTC Dominasyonu:
%52.6
% 0.26
Piyasa Değeri:
$2.20 T
% 1.96
Korku & Açgözlülük:
43 / 100
Bitcoin:
$ 61.143
BTC Dominasyonu:
% 52.6
Piyasa Değeri:
$2.20 T

Circle, Singapur’da Dijital Token Lisansı Aldı!

Küresel ödeme şirketi Circle Internet Financial, Singapur Para Otoritesi’nden yan kuruluşu için lisans aldı. Circle Singapur, Büyük Ödeme Kuruluşu Lisansı (MPI) sayesinde ürünleri aracılığıyla Singapur pazarında para transferleri hizmeti verecek.

İlginizi Çekebilir:  ABD Finansal Hizmetler Komitesi Kripto İçin Toplanıyor!

Circle Singapur, Circle şirketinin verdiği bütün hizmetleri sınır ötesinde verecek. Bu lisans şirketin stabil koini olan USDC’ye erişimi arttıracak.

Dijital finansal teknoloji endüstrisinde lider konumda görülen şirket, internet tabanlı küresel bankacılık sisteminde önemli adımlar atmaya devam ediyor. Circle Singapur bünyesinde şimdilik 30 kişi çalışacak. Şirket inovasyon geliştirmek, tekliflerini genişletmek, müşterilerine ve paydaşlarına daha çok değer sunabilmenin misyonları arasında olduğunu belirtti.

Şirket’in Baş Strateji Sorumlusu Dante Disparte lisansın şirket için çok önemli olduğunu ve finansal altyapının geliştirilmesi için çabaladıklarını söyledi

 

Circle CEO’su Jeremy Allaire: “Singapur, Circle’ın genişlemesinin ve küresel ekonomik refahı yükseltmesi misyonunun ayrılmaz bir parçasıdır.” 

Circle Internet Financial Nedir?

Circle 2013 yılında Amerika Birleşik Devletleri’nde Jeremy Allaire ve Sean Neville tarafından kurulmuştur. Şirket başlangıçta Bitcoin’i kullanarak anlık para transferleri sağlayan bir hizmet sunuyordu. Zaman içerisinde ürün yelpazesi genişleyen Circle sonraki dönemlerde Circle Pay’i tanıttı. Circle Pay kullanıcılara hızlı ve güvenilir para transferi kurmak için tasarlanmıştır. Stablecoin USDC şirketin en değerli ürünüdür. USDC , blockchain teknolojisi sayesinde hızlı, güvenli ve düşük maliyetli para transferlerine olanak tanır. Bu da uluslararası ödemelerde daha verimli bir seçenek sunar.

 


Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir