Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.374
% 2.36
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.374
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

ABD Finansal Hizmetler Komitesi Kripto İçin Toplanıyor!

ABD Finansal Hizmetler Komitesi kripto paraların geleceği hakkında yapılacak görüşmenin detaylarını açıkladı. Oturumda dijital varlıkların ve kripto endüstrisinin geleceği ve regülasyonlar hakkında konuşulması bekleniyor.

Temsilciler Meclisi Finansal Hizmetler Komitesi Başkanı Patrick McHenry “Dijital Varlıkların Geleceği ve Dijital Varlık Ekosistemi için Netlik Sağlamak” başlıklı bir oturum düzenleneceğini açıkladı. Twitter resmi hesabından yapılan açıklamaya göre oturum web sitesinden canlı olarak takip edilebilecek.

İlginizi Çekebilir: Binance Borsasına Bağlı Şirketlerin Varlıkları Donduruluyor mu?

 

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) Binance ve Coinbase borsasına açtığı davalardan sonra kripto para dünyası epey hareketli. Açılan davalara atıfta bulunan McHenry, bu toplantının dijital varlıkları ve borsaları yakından ilgilendirdiğini ve gündem analizi yapmanın iyi olacağını belirtti.

Oturumun alt başlıkları hakkında henüz bir açıklama gelmedi. Fakat açılan davalardan sonra borsaların üzerindeki baskının artması ve yatırımcıların endişeleri göz önüne alındığında, McHenry’nin yapacağı değerlendime önem arz ediyor.

Daha önce hazırlanan bir yasa tasarısında milletvekili Glenn Thompson ve Patrick McHenry kripto düzenlemelerinde netlik istediklerini belirten raporu SEC’e ve ABD Emtia ve Vadeli İşlemler Komisyonu’na sunmuştu. Tasarıda kripto varlıkların ticaretinin geleneksel platformlarda gerçekleşmesiyle alakalı maddeler vardı. Kripto varlıkların emtia sayılması sonrası Patrick McHenry SEC ve CFTC arasında bir yetki dağılımı olmasının iyi olacağını söylemişti.


Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir