Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.042
% 1.08
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.042
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

BNB Düşüşü Devam Eder Mi!

Binance Dava Süreci

Geçtiğimiz günlerde Sec , Binance U.S. borsasına ve Changpeng Zhao’ ya dava açtı. Başka bir deyişle Sec davanın gerekçesini federal menkul kıymetler yasalarını ihlal edilmesi gerekçesiyle dava açtı. Pazartesi günü açılan bir davada, Binance’in diğer ihlallerin yanı sıra ticaret kontrollerini yanlış beyan etti. Ve kayıtsız menkul kıymet satarak yatırımcı koruma kurallarını çiğnediğini iddia etti. BNB sert düşüş yaşadı.

Binance’in CEO’su Zhao ve Binance.US’un operasyonlarını perde arkasından gizlice kontrol ettiği iddiasıyla ilgili olarak, SEC‘in ayrıca Binance‘in müşteri fonlarını milyarlarca doları karıştırdığı ve bunları Binance‘in kurucusu Zhao tarafından kontrol edilen ayrı bir şirket olan Merit Peak Limited’a gizlice gönderdiği ileri sürüldü.

Bu süreci yakından takip edip iddia edilen suçlamaların doğru olup olmadığını incelememiz gerekir. BNB grafiğini de ine eleyip sık dokuyarak analiz etmeliyiz.

BNB Grafiği

BNB

İlk olarak BNB grafiğine baktığımız zaman bir simetrik üçgen  formasyonu içerisinde ilerlediğini görüyoruz. Formasyonun kırılım yeri ile güçlü bir destek seviyemiz var. Bu yapının aşağı kırılması gerçekleşirse eğer 257$ seviyesini en yakın güçlü desteğimizdir. Eğer fiyat bu bölgede tutunamaz ise ara destek bölgesi olarak çalışacak bölgemiz 240$ seviyesidir. Piyasa çok kötü koşullar içine girerse Sec yaptırım üstüne yaptırım haberleriyle gündem olursak. BNB 210$ seviyelerine kadar düşebilme ihtimali var.

BNB simetrik üçgenin alt bandında tepki alırsa 300$ seviyelerine kadar rahat bir yükseliş yapısı oluşturur. 300$ seviyesine ara direnç bölgemiz olduğunu varsayarsak 300-350$ direnç seviyelerini destek haline getirdiğimizde simetrik üçgenin yukarı kırılması anlamına geliyor. Bu kırılım gerçekleştiğinde de formasyon hedefimiz 600$ seviyelerine tekabül ediyor.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip etmeyi unutmayın.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir