Kriptolar:
29320
Bitcoin:
$66.747
% 0.85
BTC Dominasyonu:
%53.7
% 0.15
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 2.51
Korku & Açgözlülük:
73 / 100
Bitcoin:
$ 66.747
BTC Dominasyonu:
% 53.7
Piyasa Değeri:
$2.44 T

Singapur’da Bir Şirket Daha Lisans aldı

Crypto.com Singapur

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri Olan Crypto.com Singapur lisanslı ödeme kurumları arasına girdi.


Singapur merkezli Crypto.com, dijital ürünler için bir lisans alarak düzenleyici başarılarına bir yenisini daha ekledi. 1 Haziran 2023 tarihinde Singapur Para Otoritesi (MAS) tarafından dijital ödeme token (DPT) hizmetleri için büyük bir ödeme kurumu (MPI) lisansı verildiğini duyurdu.

Singapur Para Otoritesi (MAS), Singapur’un merkez bankası ve birincil mali düzenleyici otoritesi olarak hizmet veriyor. Para, sigorta, bankacılık, menkul kıymetler ve para birimlerinin ihracı dahil olmak üzere finans sektörüyle ilgili mevzuatların denetlenmesi ve uygulanmasından sorumludur.

Duyuru, Crypto.com‘un Haziran 2022’de MAS‘tan prensip içi onayını almasının hemen ardından geldi. MPI lisansı ile Crypto.com artık DPT hizmetlerini Singapur’daki müşterilere sunma yetkisine sahip oldu.

Bu son duyuru ile birlikte Crypto.com, düzenleyici lisansları güvence altına alma yetkisi bulunuyor. Borsaya ayrıca Birleşik Krallık Mali Davranış Otoritesi tarafınan kripto varlık işletmecisi ve Fransa’daki Autorité des Marchés Financiers  dijital varlık hizmet sağlayıcısı olarak tescil verildi. Ayrıca Güney Kore’de Elektronik Finansal İşlem Yasası ve Sanal Varlık Hizmet Sağlayıcısı kaydı ve Dubai Sanal Varlıklar Düzenleme Kurumu tarafından asgari ürün hazırlık lisansı aldı.

Sonuç olarak; Bu haber ile birlikte, Crypto.com dünya genelindeki operasyonlarını hızlandırmaya çalıştığını görüyoruz. Şirketin buradaki alınan lisanslara ek olarak Avusturya’daki Avustralya finansal hizmetler lisansı ve Avustralya kredi lisansı almasıyla birlikte gelecekte güzel işler planladığı görülüyor.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir