Kriptolar:
29757
Bitcoin:
$66.941
% 0.26
BTC Dominasyonu:
%54.3
% 0.12
Piyasa Değeri:
$2.43 T
% 0.29
Korku & Açgözlülük:
73 / 100
Bitcoin:
$ 66.941
BTC Dominasyonu:
% 54.3
Piyasa Değeri:
$2.43 T

Charles Hoskinson’dan Cardano Topluluğuna Teklif

Charles Hoskinson, Cardano‘nun kurucusu, Cardano topluluğuna sıra dışı bir teklif sundu. Hoskinson, Bitcoin Cash’i (BCH) Cardano’nun gelişmiş blok zinciri teknolojilerine sahip bir “Cardano Ortak Zinciri”ne dönüştürme potansiyelini tartışmaya açtı.

Hoskinson’ın önerisi, Bitcoin Cash’i Cardano‘nun teknolojik özellikleriyle entegre ederek bir proof of work zinciri olarak işlevselliğini artırmayı amaçlıyor. Şu anda, teklifin topluluk tarafından desteklenip desteklenmediğini belirlemek için 10.000’den fazla oy kullanılmış durumda, ve %65’i teklifi destekliyor.

Bitcoin Cash, orijinal Bitcoin protokolünden bir fork olarak başladı ve kripto para blok boyutunu artırarak ölçeklenebilirlik sorunlarını ele almayı hedefledi. Roger Ver gibi tanınmış destekçilere rağmen, Bitcoin Cash topluluğu aktif olarak ağın kullanılabilirliğini ve benimsenmesini artırmayı amaçlayan projeler üzerinde çalışmaya devam ediyor.

Hoskinson’ın bu ilgisi, Bitcoin Cash’in mevcut durumu ve gelecekteki projeksiyonları hakkındaki merakından kaynaklanıyor. Hoskinson, topluluğa Bitcoin Cash ekosistemindeki devam eden projelerin ve önceliklerin ayrıntılarını paylaşma çağrısı yaparak bu konudaki merakını dile getirdi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir