Kriptolar:
29756
Bitcoin:
$66.877
% 0.23
BTC Dominasyonu:
%54.4
% 0.24
Piyasa Değeri:
$2.43 T
% 3.07
Korku & Açgözlülük:
74 / 100
Bitcoin:
$ 66.877
BTC Dominasyonu:
% 54.4
Piyasa Değeri:
$2.43 T

Sui’den Resmi Açıklama Geldi

sui

Binance üzerinde listeli bir altcoin projesi olan Sui, arzının çoğunluğunun kurucuların elinde olmasıyla ilgili ağır eleştirilere maruz kaldıktan sonra resmi bir açıklama yayınladı.

Cyber Capital’in kurucusu Justin Bons, Sui‘nin token arzına ilişkin endişelerini dile getirerek, 8 milyardan fazla SUI’nin stake edildiğini ve bunun %84’ünden fazlasının kurucu ekibin kontrolünde olduğunu belirtti. Ayrıca, kurucuların arzın çoğunu kontrol etmelerinin herhangi bir kilitlenme süresi veya yasal garantiler olmadan gerçekleştiğine dikkat çekti.

Topluluğun bu şüphelerini yanıtlamak için Sui, resmi bir açıklama yaparak MystenLabs’ın kurucularının Sui Vakfı hazinesini, topluluk rezervini, stake ödeneklerini veya yatırımcılara tahsis edilen tokenleri kontrol etmediğini belirtti. Açıklamaya göre, Sui Vakfı, kilitli tokenlerin en büyük sahibi konumunda.

Resmi açıklamada, şu noktalar vurgulandı:

“Son zamanlarda, Sui’nin token arzı hakkında bazı yanıltıcı yayınlar yapıldı. Temel bilgilerden başlayarak durumu açıklığa kavuşturalım: kilitli tokenler üçüncü taraf saklayıcılar tarafından kilitlenir. Hareket ettirilemezler ve Sui’nin token emisyon programına göre kilitleri açılana kadar güvenli bir şekilde saklanırlar. Ayrıca, Sui Vakfı tarafından kazanılan stake ödüllerinin %100’ü topluluğa iade edilir ve halka açık emisyon programına dahil edilir.”

Bu açıklamayla, Sui projesi, topluluğun endişelerini gidermeye ve token arzıyla ilgili şeffaflık sağlamaya çalışıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir