Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.075
% 1.97
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.075
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Sui Fiyatı, Tencent Cloud ve Mysten Labs Ortaklığı İle Yükseliyor

sui

Layer 1 blok zinciri platformu Sui (SUI), Tencent Cloud’un Mysten Labs ile ortaklığını güçlendirme kararının ardından önemli ölçüde yükseldi. Bu iş birliği, Sui ekosistemi için önemli bir kilometre taşı niteliğinde ve Sui fiyatını kısa süre önce tüm zamanların en yüksek seviyesine çıkaran iyimserliği artırıyor.

Tencent Cloud, Sui Blockchain Desteğini Genişletiyor

Lider bulut bilişim hizmeti sağlayıcısı Tencent Cloud, Blockchain RPC hizmeti aracılığıyla Sui block zincirine verdiği desteği artırdı. Bu stratejik hareket, geliştiricilerin platformda merkeziyetsiz uygulamalar (dApp’ler) oluşturması için gelişmiş araçlar ve kaynaklar sunarak Sui’nin geliştirici ekosistemini güçlendirmeyi amaçlıyor.

Mysten Labs: Sui Gelişiminin Locomotifi

Dağıtık sistemler, programlama dilleri ve kriptografi alanında uzmanlığıyla tanınan Mysten Labs, bu ortaklıkta kritik bir rol oynuyor. Mysten Labs, daha merkeziyetçi bir internet için kritik altyapı gelişiminin arkasındaki itici güç olarak, Sui blockchain’e yenilikçi bir Layer 1 mimarisi ve Move programlama dili sunuyor.

Sui Fiyatı Piyasa Optimizmini Yansıtıyor

Sui fiyatındaki artış, platformun merkeziyetçi olmayan uygulama geliştirmeyi devrimcileştirme ve blockchain alanında yeni fırsatlar yaratma potansiyeli etrafındaki piyasa heyecanını yansıtıyor.Haberin yazıldığı tarih itibariyle Sui, %1,03 yükselişle 1,99 dolardan işlem görüyor. Kripto para biriminin piyasa değeri ise 2,48 milyar dolar seviyesinde.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir