Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.922
% 2.15
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.922
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Base Chain Memecoinleri, Coinbase-SEC Davası Sırasında Yükseliyor

Base Chain memecoinleri, Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu ile kripto para borsası Coinbase arasındaki davaya ilişkin federal bir mahkeme kararı sırasında artış gösteriyor.

Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ile kripto para borsası Coinbase arasındaki davada federal mahkemenin verdiği karar, Base chain meme coin ekosisteminde günlük bazda yüksek kazançlara yol açtı. Zincir üstü veriler, son 24 saat içinde bazı varlıkların %20’nin üzerinde değer kazandığını ortaya koyuyor. Base chain meme coin’lerin toplam piyasa değeri de aynı zaman diliminde %12 artarak neredeyse 1,1 milyar dolara ulaştı.

Coinye West, Base Chain Meme Coin Yükselişine Liderlik Ediyor

Coinye West, topluluğun desteği sayesinde bugün %102’lik muazzam bir artışla zirveye yerleşti. Bu varlığın son 24 saat içinde 100 kat değer kazanması, kripto para piyasasındaki son meme coin çılgınlığına denk geliyor. Bald Dog, %45,2’lik artışla ikinci sırada yer alırken, geçen haftaki etkileyici %313’lük yükselişine katkıda bulunuyor. Daha geniş kripto topluluğu arasında popüler olan Brett ise bugün %25,9 değer kazandı.

Meme Coin Piyasası Yükseliyor

Genel olarak meme coin piyasası, son iki haftada yatırımcı güveninin artmasıyla tetiklenen daha geniş bir piyasa yükselişini yansıtıyor. Haberin yazıldığı tarih itibariyle, meme coin sektörünün toplam piyasa değeri, önceki güne göre %8’lik bir artışla 69,1 milyar dolara ulaştı. Lider meme coin Dogecoin, %13’lük günlük artışla bu yukarı yönlü harekete devam etti.

Base Chain, Solana Meme Coin’lerini Geride Bırakıyor

İlginç bir şekilde, Base chain meme coin’leri, son kazançlar ve genel piyasa eğilimleri açısından Solana muadillerini geride bıraktı. Dogwifhat, BONK ve Slerf sırasıyla %6,6, %1,4 ve %18,5 düşüş yaşadı.

SEC Davası Spekülasyonları Tetikliyor

27 Mart’ta Manhattan’daki bir federal mahkeme, Coinbase’in SEC tarafından açılan davayı reddetme talebini reddetti. SEC, Coinbase’i kayıt dışı bir borsa işletmek ve kayıt dışı menkul kıymetler için ticaret hizmetleri sunmakla suçluyor. Bu karar, davanın yargılama sürecine girmesine ve Coinbase’in kendisini denetleyen kuruma cevap verme fırsatı bulmasına zemin hazırlıyor.

Bazı uzmanlar, Base tokenlerindeki artışın nedeninin mahkemenin Coinbase Wallet ile ilgili argümanını reddetmesi olabileceğini öne sürse de, davanın geri kalanı devam ediyor. Her iki taraf da davanın ilerlemesiyle birlikte kendi konumlarına güven duyuyor gibi görünüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir