Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.878
% 1.24
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.878
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Animoca Brands: Blockchain Tabanlı Oyun Şirketi

Animoca

Animoca Brands, 2014 yılında Yat Siu ve David Kim tarafından kurulan, Hong Kong merkezli bir oyun yazılımı ve girişim sermayesi şirketidir. Başlangıçta mobil oyun sektörüne odaklanan şirket, 2018 yılından itibaren blok zinciri oyunlarına ve NFT’ler üzerinde de çalışmaya başlamıştır. Tüketicilere, dijital mülkiyet hakları sunmak için blok zinciri teknolojisini kullanarak açık metaverse’ı oluşturmaya yardımcı olur.

Portföyünde, The Sandbox, Phantom Galaxies, Life Beyond, Crazy Defense Heroes gibi orjinal oyunları bulunan şirketin Eden Games, Quidd, GAMEE, nWay, PIXELYNX gibi bir çok yan kuruluşu bulunmaktadır.

Misyonu

Şirket, oyunculara ve internet kullanıcılarına dijital mülkiyet hakları sunarak, yeni bir varlık sınıfı, oyun oynayarak kazan ekonomisi ve daha adil bir dijital çerçeve oluşturarak açık metaverse’in inşasına katkıda bulunmayı amaçlamaktadır.

Güncel Blok Zinciri Projeleri

Oyunlar

  • Mocaverse:  Mocaverse, Animoca Brands’in fikir alışverişinde bulunmak, öğrenmek, bağlantı kurmak, oyun oynamak, dayanıklı bir Web3 kültürü geliştirmek ve Web3 için daha iyi bir gelecek inşa etmek amacıyla Web3 topluluğunu birleştirmeyi amaçlayan bir girişimidir. Koleksiyon, her biri beş kabileden birine ait olan Mocas adı verilen 8.888 NFT karakterden oluşmaktadır.
  • Wreck League: Animoca’nın oyun geliştiricisi nWay tarafından yaratılan ve Yuga Labs’ın Bored Ape Yacht Club gibi popüler NFT koleksiyonlarına dayanan bir dövüş oyunudur. Oyuncular, özelleştirilebilir avatarlar kullanarak diğer oyuncularla dövüşebilir ve oyun içi NFT’ler toplayıp sahiplenebilirler.
  • Anichess: Anichess, Animoca Brands’in Play Magnus Group (PMG) ve Champions Chess Tour ile ortaklık içinde geliştirdiği merkezi olmayan, satranç temalı bir oyundur.
  • REVV Motorsport: REVV, Animoca Brands tarafından geliştirilen REVV Motorsport blok zinciri oyunlarının tümünde kullanılan; başlıca kullanım, satın alma ve işlem para birimi olarak hizmet eden bir tokendir. REVV, oyunculara yarış oyunları metaverse’indeki NFT oyun içi öğelerinin gerçek dijital sahipliğini mümkün kılmak için tasarlanmıştır. REVV Motorsport ekosistemindeki oyunlar arasında REVV Racing, MotoGP Ignition, Formula E: High Voltage ve Torque Motorsport serisi yer almaktadır.
  • REVV Racing: REVV Racing, blok zinciri tabanlı bir yarış oyunudur. REVV Racing’de araçlar NFT olarak sunulur ve tüm oyun oturumları blok zincirine kaydedilir.
  • Torque Drift 2: Torque Drift 2, gerçek dijital sahipliğe dayalı bir drift deneyimi sunmak için blockchain teknolojisinden yararlanan bir yarış oyunudur. REVV Motorsport’un metaverse yarış oyunları ekosisteminin bir parçasıdır.
  • The Sandbox: The Sandbox, son zamanlarda sanal gayrimenkul talebinin artmasına katkıda bulunan merkezi olmayan sanal dünyalardan biridir. Oyunculara ve yaratıcılara sürükleyici 3D dünyalar ve oyun deneyimleri oluşturmak için merkezi olmayan bir platform sunar ve dünyalarını güvenli bir şekilde depolamalarını, ticaret yapmalarını ve paraya çevirmelerini sağlar.
  • Phantom Galaxies: Phantom Galaxies, geleneksel 3D aksiyon RPG’leri gibi görünen ve oynanan hızlı tempolu bir üçüncü şahıs oyunudur. Farkı, oyuncuların, varlıkların, ekipmanların, avatarların ve oyun para biriminin gerçek sahipliğine ve kontrolüne sahip olmalarını sağlamasıdır.
  • Life Beyond: Life Beyond, oyuncuların Dolos gezegeninde yeni bir şehir inşa ettiği oyun metaverse’üdür.
  • TinyTap: TinyTap, eğitimciler ve yayıncılar tarafından yapılan 200.000’den fazla etkinliğe sahip eğitim oyunları kütüphanesidir.
  • Tower Experiment: Tower Experiment, F2P oyununda denge ve adil bir yaklaşımı korur ve NFT’ler, DeFi ve yönetişim gibi blok zinciri özelliklerini de kullanır.
  • Arc8: Arc8, Atari ve Manchester City FC ortaklığıyla kurulmuş, çeşitli oyunların yer aldığı P2E oyun platformudur.
  • Benji Bananas: Benji Bananas, Animoca Brands tarafından geliştirilen ve App Store ve Google Play’den indirilebilen ücretsiz bir mobil oyundur. Benji Bananas oynayarak ApeCoin ($APE)’e dönüştürülebilen tokenler kazanabilirsiniz.
  • Torque Squad: Torque Squad, REVV Motorsport ekosistemiyle ortak olan Motorverse ekosisteminin önemli bir parçası olan, “Torqies” adı verilen 8.888 yarış avatarı NFT’sinden oluşan bir koleksiyondur.
  • Prosper: Prosper, kullanıcılara çeşitli olayların sonuçlarını tahmin etme fırsatı sunan, gözetimsiz kısa vadeli bir tahmin piyasasıdır.

Animaco Brands’in, yukarıdaki ürünler dışında 15 adet ana oyun ürünü bulunmaktadır.

NFT Koleksiyonları

Animoca Brands Nedir?Gelecek Projeler

Animoca Brands Nedir?

Dev Yatırımcı

Animoca Brands, Yuga Labs, Axie Infinity, Polygon, OpenSea gibi birçok şirket dahil olmak üzere, Animoca Ventures aracılığıyla 400’ün üzerinde Web3 yatırımına sahip dev yatırımcılardan biridir.

Animoca Brands Nedir?

Ekip

Animoca Brands’ın yönetim ekibi, şirketin kurucu ortağı ve Yönetim Kurulu Başkanı olan Yat Siu’nun liderliğinde, çeşitli deneyimlere sahip profesyonellerden oluşmaktadır. Animoca Brands’ın diğer önemli ekip üyeleri aşağıdaki görselde mevcuttur.

Animoca Brands Nedir?


Coin Mühendisi Katıl üyesi olarak ayrıcalıklardan yararlanabilir, Gönülden destek seçeneği ile özel Telegram grubumuza dahil olabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir