Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.547
% 1.42
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.547
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

ChainLINK Neden Yükseliyor ? Fiyat Teknik Analizi

Binance'ten Büyük Chainlink Alımı ve Piyasa Hareketleri

ChainLINK fiyat analizi, grafikler ve teknik göstergeler aracılığıyla geçmiş fiyat hareketlerini analiz edeceğiz. Destek ve direnç seviyelerini belirleyip ve yatırımcılara alım-satım kararları konusunda rehberlik edeceğiz.

Kripto para piyasaları gelişen haberler doğrultusunda  XRP davasında SEC’den gelen haberle sert bir yükseliş yaşamıştı. Mahkeme yargıcı , XRP satışlarının bir yatırım sözleşmesi teklifi olmadığı ve kamuya satılan XRP’nin menkul kıymet olmayabileceğini söyledi. Bu sonuçtan sonra  coşkulu bir hava yakalandı ve majör altcoinlerde bu haberin alıcı baskısını arttırdığını söyleyebiliriz. LINK yükselişinden sonra diğer majör altcoinlerde de sert yükselişler görebiliriz.

Yatay Band Alanı

ChainLINK grafiğini günlük mumlarla incelediğimiz zaman yatay bir band oluştuğunu gözlemliyoruz. Band alanımızın üst noktası 9.539$ seviyesidir. Alt band noktamız ise 5.385$ seviyesidir. LINK bu alanda dip noktalardan %78 civarına kadar yükseliş göstermiştir. Aynı zamanda üst band alanından %43‘lük düşüşler göstermiştir. Band alanının altına sarktığında tüm yatırımcıları korkutmuş olsada. Proje yatırımcıları bu düşüşü alım fırsat bilip alım yapmışlardır. Sonrasında ikili dip oluşturup band alanına girdikten sonra sert yükselişini başlatmıştır. LINK bu band alanını yukarı yönlü kırdıktan sonra yükselişlerini sertleştireceğini düşünüyoruz.

LINK Yükselen Trend

ChainLINK Yükselen Trend

Teknik Analiz tarafına daha detaylı baktığımız zaman ikili dip hareketinde sonra bir yükseliş hareketi sergilediğini görüyoruz. Ve bunu trend yapısıyla da gözler önüne seriyor. Düne kadar gelen yükselişle %20‘ye yakın bir yükseliş sergiledi. Ve 8.428$ direnç seviyesinde takılmış gibi gözüküyor. LINK bu yapıyı destek edinmesi oldukça önemlidir. Çünkü bu alanı destek haline getirdikten sonra yatay band alanının tepe noktasına hareketlenebilmesi için bir engeli olmayacak.

Yukarıda bahsetttiğimiz yatay band alanı kırılımı sonrasında 12.8$ seviyelerine kadar sert bir yükseliş yaşar. Daha sonrasında ise bu yükselişi grafiğe sığdıramadığımız 18.15$ seviyelerine kadar sürdürür.

ChainLINK eğer 8.42$ seviyesini kıramaz ise ilk etapta 7.72$ seviyelerine bir geri çekilme bekliyoruz. Bu yapıda tutunamayıp düşüşlere devam ederse trend desteğinden alacağı alıcı ile tekrardan  7.72$ seviyelerine sonrasında ise 8.42$ seviyelerine kadar yükselme potansiyeli var. Yükselen trend eğer kırılırsa 7.72$ seviyesi ile 6.85$ seviyesi aralığında yatay bir ChainLINK izleyebiliriz. Gelecek olan güzel haberlerle birlikte tekrardan yükselişine devam etmesi olasıdır.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir