Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.195
% 1.10
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.195
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Radiant Capital Projesinde Neler oluyor? RDNT Fiyat Analizi

radiant

Binance’in yatırım bölümü olan Binance Labs, Radiant Capital projesine 10 milyon dolar yatırım yaptığını açıkladı.

Dünyanın en büyük ve en güvenilir borsaları arasında bulunan Binance’in yatırım bölümü Merkeziyetsiz finans (Defi) protokolleri arasında adını öne çıkaran Radiant Capital’e 10 milyon dolar yatırım yaptı.

LayerZero üzerine kurulan ve tüm blok zincirlerle çalışabilen bir para piyasası protokolü olan projeye yapılan yatırımın hemen ardından proje %11’den fazla yükseldi.

Binance şirketinin kurucu ortağı ve Binance Labs başkanı Yi He yatırım hakkında bir açıklama yaptı. Defi’nin geleceğine güveniklerini belirtti. Konuşmasına devam eden Yi He, “Radiant Capital’in DeFi için zincirler arası sorunsuz işlemleri kolaylaştırma taahhüdü ve Arbitrum ve BNB Chain üzerindeki performansı, kitlesel benimsemeyi artırma potansiyelini gösteriyor. Radiant Capital’in DeFi için zincirler arası sorunsuz işlemleri kolaylaştırma taahhüdü ve Arbitrum ve BNB Chain üzerindeki performansı, kitlesel benimsemeyi artırma potansiyelini gösteriyor” dedi.

Radiant Capital projesi nedir? sorusuna cevap verdiğimiz proje incelemesi yazımız için tıklayın.

RDNT ve daha fazla coinin bulunduğu Binance borsasında alım-satım için kullanabileceğiniz ömür boyu %20 komisyon indirimi için tıklayın.

Radiant Capital Fiyat Analizi 

Radiant Capital Fiyat Analizi

Radiant Capital RDNT’de fiyat dip yaptıktan sonra akümüle olduğu bölgelerde süreki kısa zaman dilimlerinde ikili dip yaparak fiyatın yükseldiğini gözlemiyoruz. Hatta fiyatın sarı renk ile belirtiğimiz bölgelerde alıcılar ile karşılaştığı ve tüm düşüşlerde yatırımcıların bu fırsatları iyi değerlendirdiğini gözlemliyoruz. Binance Labs yatırım haberinden sonra sert yükselerek 0.3241$ seviyesine kadar yükseldi.

RDNT’de önemli bir direnç bölgesi olan 0.3241$ bölgesinin üzerinde tutunabilirse eğer bu bölge üzerinde yatay hareketi bile oldukça önemli olacaktır. Daha sonrasında bu bölgelerden sert yükselişler başlatabilir veya geri çekilmelerde sağlam bir destek alanı olarak karşımıza çıkabilir. RDNT eğer bu bölgeyi kıramaz ise 0.2929 destek bölgesine kadar geri çekilecektir. Sonrasında 0.26 ve 0.30 bölgesinde yatay hareketine devam edebilir. Bu yüzden RDNT’nin 0.32 bölgesini kırmasının olumlu olacağını söyleyebiliriz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir