Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$61.996
% 0.62
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 61.996
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Casper(CSPR) Token Listeleniyor!!!

Merhaba arkadaşlar bildiğiniz üzere Coin Mühendisi ailesi olarak hep beraber daha önce Coinlist borsasında CASPER(CSPR) Token ön satışına katılmıştık. Bu gün resmi kaynaklardan gelen açıklamalar doğrultusunda nihayet Casper AscenDEX borsasında listeleniyor. Bu haberi binlerce arkadaşımız bekliyordu ve beklediklerine değdi.

Hepinizin bildiği üzere Coinlist borsasını ve ön satışlarını sizlere ilk duyuran kanal biz olduk bu gururu hala içimizde taşıyoruz.Bizler Coin Mühendisi olarak 2 yıldır Coinlist borsasını kullanmaktayız ve arkasındaki yatırımları biliyoruz sizlere bu yatırımlardan daha önceki videolarımızda bahsetmiştik.Bizler bu ön satışları sizlerle yani ailemizle paylaşarak Yabancıların kazanmasındansa kendi milletimiz ve ailemizin kazanması için her zaman bildiklerimizi sizlerle paylaşmak için elimizden geleni yapmaktayız. Kendimiz kazanmasak bile sizlerin kazandığını görmek bizleri çok mutlu etti. Coinlistte Casper satışından sonra farklı satışlara da katıldık ve hep beraber katılmaya devam edeceğiz.

COİNLİST KAYIT

AscenDEX Listeleme Tarhi

CASPER(CSPR) Token AscenDEX borsasında 11 Mayıs Saat:14.00’te listelenerek alım satıma açılacak.

ASCENDEX KAYIT

Detaylı Video

Ekip arkadaşlarımızın listeleme haberi ile ilgili çektikleri videoyu buraya ekliyorum.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir