Kriptolar:
29213
Bitcoin:
$63.816
% 0.75
BTC Dominasyonu:
%54.2
% 0.10
Piyasa Değeri:
$2.29 T
% 0.46
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 63.816
BTC Dominasyonu:
% 54.2
Piyasa Değeri:
$2.29 T

Coin Mühendisi Eğitim Seti

Coinbase: Bitcoin Buys And Sells ‘Intermittently Available’


Merhaba arkadaşlar sizlere müjdeli bir haberimizi vermek isterim bizler Coin Mühendisi olarak sizlerin istekleleri doğrultusunda ve piyasada bulunun büyük bir eksikliği gidermek için ücretsiz bir eğitim seti hazırladık ve kullanımınıza sunduk.

Coin mühendisi olarak 5 yıldır bu piyasadayız sürekli birşeyler öğrenmek için gecemizi gündüzümüze kattık yeri geldik uyumadık ama öğrenmekten asla vazgeçmedik sürekli bir amacımız vardı inandığımız yolda emin adımlarla ilerledik ve bu günlere geldik.

Siz de biliyorsunuz ki son dönemlerde piyasaya aşırı yeni yatırımcı adayı geldi ve bu adayların hepsi acemi yatırımcılardı girdikleri an para kaybeden yatırımcı adayıydi hepsi.

Bizler bu piyasada bulunan büyük bir eksikliği gidermek ve piyasaya yeni giren yatırımcı adaylarına yön vermek amacıyla sizler için eğitim seti hazırladık bu eğitim setinde 5 yılda bu piyasadan edindiğimiz tecrübelerimizi size aktaracağız ve bir çok üyemize yön vereceğimizden eminiz o yüzden içimiz rahat. herkes ücretli eğitim satmak isterken biz ise ücretsiz yapıyoruz bu eğitimi.

Eğitim Seti

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir