Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.334
% 0.14
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.334
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Braintrust (BTRST) Nedir?

Braintrust Nedir?. Braintrust, Ethereum Blockchain’i üzerine inşa edildi. Braintrust Network’teki mülkiyet ve yönetim, BTRST tokeni ile temsil edilir.

Braintrust $BTRST Nedir ?

Braintrust, Ethereum Blokzincirini diğer bir adıyla altyapısını kullanıyor. Braintrust’ın kısaltılması ve token adı $BTRST’dir. Merkeziyetsiz ağ oluşturmak, yetenekleri bir araya getirmek ve denetleyerek müşterilere ulaştırmak için kullanılır.

Proje, Ethereum Blockchain’i üzerine inşa edildi. Braintrust Network’teki mülkiyet ve yönetim, BTRST tokeni ile temsil edilir. Kripto para, merkezi olmayan ağ oluşturmak, yetenekleri davet etmek ve denetlemek ve müşterileri yönlendirmek için topluluğu ödüllendirmek için bir teşvik olarak kullanılır.

Coatue and Tiger Global Purchase $100M Braintrust Tokens to Seed Web3 Network Development Initiative

Proje tanındık birçok şirkete son derece yetenekli çalışanlar sağlayan ilk merkeziyetsiz yetenek ağı olarak öne çıkıyor. Braintrust’ın çalıştığı şirketler Nestle, Porsche, Atlassian, Goldman Sachs ve Nike gibi dünyanın önde gelen markalarından oluşuyor.

Braintrust’ın iş modeli, kullanıcılara en az masrafla kazanç fırsatı sunuyor. Hem şirketler geleneksel personel bulma firmalarının maliyetinin çok altında yetenekli çalışanlar kazanabiliyor, hem de çalışanlar iş imkanı bulmuş oluyor. Geleneksel ücretleri indiren ve işçi ile işvereni direkt birbirine bağlayan bu sistem, token sayesinde tamamen merkeziyetsiz bir şekilde yönetilebiliyor. Tabii ki bu merkeziyetsizliği de şeffaf bir şekilde gösterebilmek için blockchain teknolojisi kullanılıyor.

Proje, blockchain sayesinde kullanıcı katkılarına dayalı olarak kontrolü küresel olarak dağıtarak ağın teşviklerini, aksi takdirde çıkarılacak merkezi bir platforma güvenmek yerine, onu inşa eden insanlarla uyumlu hale getirir. Bu sadece topluluğun eline daha fazla kontrol vermekle kalmaz, aynı zamanda ağın hızla büyümesine de yardımcı olur. Kısacası, tam merkeziyetsizlik sağlanmış olur.

Braintrust (BTRST) Nasıl Kullanılır?

Ücretsiz ve indirimli yazılımlar, ürünler, kariyer kaynakları ve topluluk avantajları gibi yalnızca BTRST topluluğu için oluşturulmuş özel avantajlar için tokenleri kullanabilirsiniz.

Braintrust Temel Analiz

Braintrust şu anda Coinmarketcap’te 196. sırada yer alıyor. Toplam 250.000.000 arzı olan proje üstte de anlattığımız gibi kullanım alanı gayet geniş olduğu için ilerleyen zamanda da hype yapabilecek bir proje ama tek dikkat etmeniz gereken kilit açılımları olacak.
Destek Direnç Noktaları;
Destek: 0.75$-0.66$
Direnç: 1$-1.8$-2.3$-3.3$-4.1$


BTRST Nasıl Alınır?

BTRST’ ı en fazla hacmin döndüğü en güvenilir borsa olan BinanceUS borsasından satın alabileceğiniz gibi Coinbase ve Gateio borsalardan satın alabilirsiniz.

Braintrust’ın Toplam Arzı ve Fiyatı Nedir?

Coinmarketcap verilerine göre yazının yazıldığı anda Braintrust güncel piyasa değerleri:

Maksimum Arz: 250,000,000
Toplam Arz: 250,000,000
Dolaşımdaki Arz: 136,836,927
Piyasa Değeri: 110,123,000$

 

Bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamı gelsin istiyorsanız bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızı takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir