Kriptolar:
29320
Bitcoin:
$66.748
% 1.06
BTC Dominasyonu:
%53.7
% 0.15
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 2.51
Korku & Açgözlülük:
73 / 100
Bitcoin:
$ 66.748
BTC Dominasyonu:
% 53.7
Piyasa Değeri:
$2.44 T

Coinbase CEO’su, SEC Bildirimi Sonrası Açıklamada Bulundu

Coinbase

Coinbase CEO’su ve kurucu ortağı Brian Armstrong, SEC tarafından gönderilen Wells bildirimi sonrası kararı eleştirdi.

Kripto borsalarına karşı düzenleyici baskısı artarak devam ediyor. Geçtiğimiz gün SEC tarafından Justin Sun’a bir menkul kıymet davası açılmıştı. Aynı gün ise SEC, Kazanç ürünü, cüzdan hizmeti ve değişim etkinliği için Coinbase’i araştırmaya başlamıştı.

Coinbase CEO’su Brian Armstrong, SEC tarafından atılan bu adımı eleştirerek, “pickleball” adlı bir oyundaki “futbol hakemleri” ile karşılaştırdı.

Armstrong, SEC’in kripto düzenlemesi konusunda net olmadığının eleştirildiğini ve kriptoyu düzenleyen birincil organın kim olması gerektiğinin tartışıldığını söyledi.

Armstrong ayrıca, SEC’in belirsiz düzenlemeleri nedeniyle işlerini denizaşırı ülkelere yönlendirmeleri gerektiğini söyledi. SEC’in, Coinbase’in 2021’de halka açılma başvurusunu onayladıktan sonra, Nisan 2021’de verdiği bir kararı değiştirdiğini belirtti.

Coinbase Baş Hukuk Sorumlusu Paul Grewal da ayrı bir tweet’te konu ile ilgili açıklama yaptı. Grewal twet’te SEC’in kripto düzenlemeleri konusunda “net bir kural kitabı” sağlamadığını  söyledi. Ayrıca SEC ile ilişki kurma çabalarının sessizlik veya yaptırım eylemleriyle karşılandığını iddia etti.

Coinbase ve diğer kripto şirketleri, SEC’in belirsiz düzenlemeleri nedeniyle işlerini denizaşırı ülkelere taşıma gerekliliğini vurguluyorlar. Ancak, Armstrong ve Grewal gibi yöneticiler, yasal süreç ile SEC’,n adil davranmadığını kamuya kanıtlamak istiyorlar.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir