Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$63.880
% 1.57
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 63.880
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Bloktopia (BLOK) Nedir ? Ne İşe Yarar?

Bloktopia BLOK Nedir

Bloktopia, blok zinciri teknolojisi üzerine inşa edilmiş bir metaverse platformudur. Bu yazıda Bloktopia (BLOK) Nedir ? veya  Bloktopia Ne İşe Yarar ?  gibi bir çok soruyu cevaplandırdık.

Bloktopia (BLOK) Nedir?

Bloktopia, merkeziyetsiz bir finans (DeFi) platformudur. Bloktopia platformunda kullanılan kripto para birimi “BLOK” olarak adlandırılır ve platformda alım-satım işlemleri için kullanılır. BLOK, blok zinciri teknolojisi sayesinde güvenli ve şeffaf bir şekilde transfer edilebilir.

Bloktopia, blok zinciri teknolojisi temelli bir sanal dünya (metaverse) platformudur. Blok zinciri teknolojisi, merkezi olmayan bir yapıya sahip olduğu için güvenli ve şeffaf bir ortam sağlar. Bu sayede, Bloktopia kullanıcıları, kendi sanal varlıklarını oluşturabilir, bu varlıkları alım-satım yaparak ticaret yapabilir veya diğer kullanıcılarla sosyalleşebilir. Bloktopia aynı zamanda, kripto para birimi kullanarak güvenli bir alım-satım ortamı sağlar ve kullanıcılarına oyun oynama ve eğlence gibi farklı imkanlar sunar. Bloktopia, blok zinciri teknolojisi kullanarak, metaverse platformlarının sınırlarını genişletmeye çalışır ve kullanıcılarına yeni bir dijital deneyim sunar.

Bloktopia platformunda kullanılan kripto para birimi “BLOK” olarak adlandırılır ve platformda alım-satım işlemleri için kullanılır. BLOK, blok zinciri teknolojisi sayesinde güvenli ve şeffaf bir şekilde transfer edilebilir.

Bloktopia Metaverse’de Neler Var ?

Bloktopia metaverse bir çok kısımdan oluşmaktadır.

  1. 1. Kısım BLOKPAD : Blokpad bir launchpad yani ön satış platformudur. Metaverse coinleri ön satışları burada gerçekleşir.
  2. 2. Kısım Jobe : Jobe, Müşterek sahiplikli metaverse’den arazi hisse almamıza olanak sağlar.
  3. 3. Kısım Staking : Blok tokenlarımızı kitleyerek aylık ve yıllık zamanlardan kazanç sağlayabiliyoruz.
  4. 4. Kısım NFT’s : Blok zincirin vazgeçilmezi NFT’ler, Bloktopia üzerinde bizler bir arazi sahipliği ve birçok avantaj sağlar.

Bloktopia (BLOK) Nasıl Çalışır ?

Bloktopia Blok zinciri, dağıtık bir defter olarak çalışır ve işlemleri doğrulamak ve kaydetmek için karmaşık matematiksel algoritmalar kullanır. Blok zinciri, herkesin erişebileceği bir ağda bulunan bir dizi bloktan oluşur.

Her blok, birçok işlemi içerir ve önceki bloğun doğrulanmasına bağlıdır. Bu sayede, blok zincirindeki her işlem, geçmişte yapılan tüm işlemleri doğrulayan bir güvenlik ağı tarafından korunur ve blok zincirinde geriye dönük olarak değiştirilemez.

Bloktopia Blok zinciri, işlemleri doğrulamak ve kaydetmek için dağıtık bir ağ kullanır. Bu ağ, blok zincirine katılan kullanıcılardan oluşur. Her kullanıcının bir kopyası bulunan blok zincirindeki işlemleri doğrulaması ve blokları eklemesi gereken bir düğümü vardır.

Bir kullanıcı blok zincirine bir işlem eklemek istediğinde, işlem ağda bulunan diğer düğümlere yayılır ve bu düğümler tarafından doğrulanır. Doğrulama işlemi tamamlandığında, işlem blok zincirine eklenir ve blok zinciri bir sonraki bloğa hazırlanır.

Bloktopia Blok zinciri, herhangi bir merkezi otoriteye ihtiyaç duymadan çalışır. Bu, blok zincirindeki işlemlerin anonim ve güvenli olmasını sağlar. Bloktopia Blok zinciri ayrıca, katılımcılara blok zincirindeki işlemleri doğrulamak için bir teşvik mekanizması sunar ve bu sayede işlemler daha hızlı ve güvenli bir şekilde doğrulanır.

Bloktopia Kurucuları Kimlerdir ?

Bloktopia Metaverse platformu Ross Tavakoli ve Paddy Carrol tarafından 2021 yılında kurulmuştur
CEO – Kurucu Ortak : Ross Tavakoli
CMO – Kurucu Ortak : Paddy Carrol
Satış-Ticaret Yönetmeni : Libby Rotwell,
CTO Simon Benson

Bloktopia Partnerleri Kimlerdir ?

Projenin partnerleri arasında bilinen blok zincir projelerinden biri olan Polygon dahil bir kaç isim bulunmakta. Polygon ayrıca projeye doğrudan yatırım yapmaktadır.

bloktopia blok

BLOK Nasıl Alınır ?

BLOK Tokenı bu borsalardan bazıları şöyledir; Bitget, KuCoin, Gate.io, ve MEXC gibi borsalardan alınabilir. Ayrıca Borsalarda ki linkler üzerinden borsalara komisyon indirimli kayıt olarak satın alabilirsiniz. Ama unutmayın ki teknik analizini yapmadan hiçbir coin satın almayın.

BLOK Token Anlık CoinMarketCap Verileri :

 

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir