Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.063
% 0.78
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.063
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Bybit, Dubai’de Yeni Bir Merkez Açtı

Bybit

Dünya çapında bilinen borsalardan biri olan Bybit, Dubai’de yeni bir genel merkezin hizmete alındığını duyurdu.

Kripto para borsası Bybit, Dubai’de yeni bir genel merkez açtığını duyurdu. Dünya çapında 15 milyon kullanıcısı bulunan Bybit, Sanal Varlık Düzenleme Kurumu’ndan ilkesel onay alarak, Dubai’de faaliyet gösteren ilk kripto para borsalarından biri oldu. Şirket, bu yılın ikinci çeyreğinde tam lisans almayı hedefliyor.

Bybit CEO’su Ben Zhou, MENA bölgesindeki ticaret hacmini ikiye katlama hedefleri olduğunu söyledi. Dubai’nin, bölgede gelecek vaadeden bir kripto para merkezi olarak görüldüğünü ve sektördeki fırsatları yakalamak için en uygun konuma sahip olduğunu belirtti.

Borsa, Dubai’deki yeni genel merkezi için 100 yeni personel almayı hedefliyor ve Hong Kong ve Singapur’dan yaklaşık 80 çalışanını yeni genel merkeze taşıyacak.

Ancak Bybit, yaşanan son kripto kışında diğer şirketler gibi işten çıkarmalar yapmak zorunda kaldı. Brezilya’da bir türev ticaret yasağı ve Kanada’da bazı cezalarla da karşı karşıya kaldı.

Borsanın Dubai’de yeni bir genel merkez açması, şirketin büyümesine ve bölgedeki kripto para endüstrisinin gelişimine katkı sağlayabilir. Ayrıca, Dubai’nin dijital varlık sektöründeki ilerici yaklaşımı, Bybit gibi kripto para borsaları için bir cazibe merkezi haline gelmeye devam edebilir.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir