Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$63.906
% 3.84
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 63.906
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Babel, Singapur’da Alacaklı Koruması Aldı

Babel Finance Alacaklı

Singapur adli yargı mahkemesi, Kripto kredi firması Babel Finance için alacaklı korumasını üç ay daha uzattı.

Kripto para kredi firması Babel Finance geçtiğimiz yıl yaşadığı likidite sorunları nedeniyle para çekme işlemlerini askıya aldı ve alacaklılara borçlarını geri ödemek için daha fazla zamana ihtiyacı olduğunu belirtti. Singapur mahkemesi ise Babel Finance için alacaklı korumasını üç ay daha uzattı.

Babel’in yeniden yapılandırma planı, sorunlu borç verenin alacaklılarına 800 milyon dolar kadar geri ödeme yapmak için gelir elde etmesine olanak sağlamayı amaçlayan “Babel Recovery Coins” adlı yeni tokenleri içeriyor.

Babel’in kurucu ortağı ve eski CEO’su Flex Yang,firmanın yeniden yapılandırma sürecini denetlemek üzere geri döndü ve Babel’in yeni bir merkezi olmayan finans (DeFi) projesi olan “Hope” aracılığıyla yeniden yapılandırma planını sürdürmesine olanak sağlayacak.

Hope projesi, DeFi düzeyinde şeffaflık ve güvenlik ile merkezi finans düzeyinde erişim sağlamak için DeFi ve merkezi finansın bir kombinasyonunu kullanmayı hedeflemektedir. Babel’in diğer kurucu ortağı Yang Zhou, Hope projesini ilk olarak Mart ayı başlarında tanıttı ve yerel Babel Recovery Coin‘i Bitcoin ve Ether’e dayalı teminat olarak basılan bir stabilcoin olarak tanımladı.

Babel’in geçmişte müşteri fonlarıyla yaptığı özel işlemlerde 280 milyon dolar kaybettiği bildirildi ve firma, 2022’deki ayı kripto piyasası nedeniyle büyük likidite sorunları yaşayan birçok kripto kredi şirketinden biri olarak öne çıktı. Ancak, firmanın yeniden yapılandırma planı ve Hope projesiyle, gelecekte başarı elde etmek için umutları vardır.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir