Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$62.376
% 0.79
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 62.376
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

İstanbul Bir Kez Daha Avrasya’nın En Büyük Blockchain Etkinliğine Ev Sahipliği Yapacak

Blockchain İstanbul Etkinliği 8-11 Mayısta

İstanbul, 8-11 Mayıs tarihlerinde blockchain alanında önemli isimlerin katılacağı Blockchain Economy Istanbul etkinliğine ev sahipliği yapacak.

Ülkemizin gözde şehri olan İstanbul, blockchain alanında önemli bir zirveye ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Teknoloji reklamcılığı ve Medya şirketi Teklip tarafından düzenlenen etkinlik Blockchain teknolojisi ve kripto para birimleri alanında faaliyet gösteren kişi ve kurumları bir araya getirmeyi amaçlıyor.

Blockchain Economy İstanbul Summit, 8-11 Mayıs tarihlerinde Pullman İstanbul Hotel & Convention Center’da gerçekleşecek.

Blockchain

Düzenlenen etkinlikte, NFT’lerin Önemi, Blok zincir Oyunları, DeFi, Metaverse ile Yeni Gerçeklik, Blockchain teknolojilerinin Kurumsal Olarak Benimsenmesi, Kripto Para Birimlerine Yatırım ve Ticaret, Kripto Borsaları ve kullanıcı fonlarını korumaya yönelik düzenlemeler gibi konular ele alınacak.

Etkinliğe katılmak için bu link üzerinden bilet alabilirsiniz. Bilet alırken indirimden yararlanmak için “STPromo20” kodunu kullanabilirsiniz.

Etkinliğe, dünya genelinden 80’den fazla ülkeden katılımcılar katılmakta. Konuşmacılar arasında Meltem Acet, Tom Lee, Lennix Lai, Michaël van de Poppe, Adrian Zduńczyk, Ayhan Demirci, Mohamed Issa, Koray Kocabaş ve Zeki Yimin gibi tanınmış isimler yer alıyor.

Etkinliğin baş sponsoru olarak kripto borsası OKX yer alırken, B2Broker, DMCC, Uniqan Capital, WhiteBit, MEXC, Foxify P2P Trading, KuCoin ve Bitmain gibi diğer tanınmış kripto platfromlarıda ortak olarak yer almakta.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir