Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.964
% 0.77
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.964
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Blast Royale Proje İncelemesi

 

BLAST ROYALE

Erişilebilir bir platformlar arası Battle Royale Metaverse.

Blast Royale, aktif olarak katılabileceğiniz merkezi olmayan bir oyun ekosistemidir. Proje, kullanıcının ekosisteme katkılarından dolayı kripto para kazanabileceği yeni nesil video oyunlarının bir parçası. Bu tür oyunlar ‘Oynat ve Kazan’ olarak bilinir ve son zamanlarda Axie Infinity gibi oyunların başarısı sayesinde popülerlik kazanmıştır.

Blast Royale, özünde topluluk ile tasarlanmıştır. Blast Royale ekibi, ilk varlıkları geliştirmekten ve dağıtmaktan sorumlu olacak, ancak sonunda topluluk, kullanıcıların ekosisteme katılmak için kullanacakları yeni varlıklar üretmeye çalışacaklardır.

Blast Royale for Android - APK Download

Ekip ayrıca, oyunun içinde çalıştığı meta veri deposunun iyi performans göstermesini ve kullanıcılarını eğlendirmesini sağlayan işlevleri geliştirmekten de sorumlu olacaktır. Meta veri deposundaki birçok varlık, yeni oyun deneyimlerinin oluşturulmasına izin vermek için tasarlanmış NFT’lerdir.

Proje, önümüzdeki aylarda geliştirilecek bir başlangıç ​​yol haritası ile tasarlandı ve projenin tam kapsamının birkaç yıl sürmesi öngörülüyor. Topluluğu bu yeni ekosistemin kalbinde oluşturmak için $BLST jetonunu oluşturdular. Simgeye sahip olan topluluk üyeleri daha fazla erişime sahip olacak ve Blast Royale’ın geleceğini şekillendirmeye yardımcı olacak.

Blast Royale projesi yatırımcıları ve ortaklarından bahsedecek olusak; aralarında
Animoca brands,Mechanism Capital,Shıma Capital,Ancient8,Morningstar Ventures gibi büyük şirketler vardır.

What is Blast Royale (BLST)? BLST . Cryptocurrency Details

Blast Royale projesi takım kısmına da bir göz atacak olursak; aralarında
David Brillembourg (Kumul Girişimleri Kripto Endüstrisi Danışmanı),Alex Puig (Caelum Laboratuvarları Blockchain Uzmanı),Michael KamÇift (TepeBüyüme ve Tokenomik Danışmanı) gibi takım çalışanları bulunmaktadır.

Blast Royale projesinin önümüzde ki günler için hedeflerinden kısaca bahsedelim:

Pazar yeri oluşturmak.
NFT Ticareti ve Çoğaltmayı sağlamak.
Burs paketi başlatmak.
IDO: $BLST listesi oluşturmak.
Beta Oyun Lansmanı gerçekleştirmek.

Coinmuhendisi olarak Blast Royale projesi ile AMA etkinliği düzenlemiştik sizler AMA detaylarına ve özetine medium kanalımızdan ulaşabilirsiniz.👇

AMA Etkinlik Özeti

 

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir