Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$63.208
% 4.39
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 63.208
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Bu Bitcoin Borsasına Polis Soruşturması: İşlemler Durduruldu!

Kripto para birimleri dünyası herhangi bir günde karışabiliyor. Geçen hafta boyunca, kripto para birimi Celsius (CEL), Celsius Network’ün daha önce operasyonların askıya alındığını duyurmasının ardından iflas başvurusu sırasında bile çok şey kazandı. Kriptolar 7/24 çalışır ve geçen hafta sonu, Ethereum (ETH) tarafından yönetilen çoğu kripto varlığı kazandı. Ancak bu olumlu haberin ortasında, Bitcoin ve altcoin piyasasındaki diğer bir oyuncu olan borsa AEX, hizmetlerin askıya alındığını duyurdu. İşte detaylar…

Bitcoin ve altcoin borsası AEX nedir?

AEX, 2013 yılında faaliyete başladı. Kripto ticaretine izin veren ilk borsalardan biri olduğunu iddia ediyor. Kendisini “ticari kripto para bankası” olarak tanımlıyor. Borsa, resmi web sitesinde hem Kanada hem de ABD’de para hizmetleri işletmesi (MSB) lisansını aldığını iddia ediyor. 300’den fazla kripto para ticaret çifti sağladığı 1 milyondan fazla “kümülatif kullanıcıya” sahiptir.

Kripto para borsası AEX ayrıca bir varlık yönetimi hizmet sağlayıcısı olmaktan bahsediyor. Resmi web sitesine göre operasyonların kapsamı DeFi, NFT’ler, DAO ve diğer birçok blockchain ile ilgili “türev” yatırım ve hizmeti kapsıyor.

AEX operasyonları askıya aldı

Web sitesindeki küçük bir yazı, 17 Temmuz’dan itibaren geçerli olmak üzere AEX borsası tarafından hizmetlerin askıya alındığını bildiriyor. Belirtilen neden “polis soruşturması”. İronik olarak, askıya alma haberlerinden önce, AEX’te işlem gören bir FTN tokenının kilidi açılmıştı. Polis soruşturmasının kapsamı ve AEX kullanıcılarının operasyonların ne zaman devam etmesini bekleyebilecekleri hakkında henüz bilgi verilmedi.

Benzer örnekler yaşandı

Kripto para borsası AEX, kripto para piyasasının sıcaklığını hisseden tek piyasa katılımcısı değil. Coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere önceki olaylarda, Celsius ve Voyager dahil olmak üzere birkaç şirket iflasını açıkladı. , Singapur merkezli bir hedge fonu Three Arrows mahkeme tarafından tasfiye edildi. AEX, Binance veya Coinbase gibi büyük bir borsa değil. Ancak bir polis soruşturmasıyla birlikte herhangi bir askıya alma haberi olumsuz duyguları tetikleyebilir.

Bitcoin ve altcoin piyasası ne durumda?

Bitcoin (BTC), son birkaç haftadır 20.000 dolar fiyat seviyesinde mücadele ediyor. Ethereum ve diğer büyük kriptolar da 2022’de kayıplar gördü. Ethereum hafta sonu sıçrarken bir miktar iyimserlik görüldü. Genel olarak, mevcut yıl birçok korkuyu ön plana çıkardı. Kripto fiyatlarındaki volatilite şimdi yeni meraklıları dalmadan önce iki kez düşünmeye zorluyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir