Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.747
% 1.18
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.747
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Blast, Big Bang Airdrop Yarışmasını Başlattı!

airdrop

Blast, yaptığı paylaşımda test ağı ile birlikte Blast BIG BANG isimli bir airdrop yarışmasının da başladığını duyurdu. İşte detaylar!

NFT pazar yeri Blur‘un kurucusu tarafından başlatılan layer 2 blok zincir projesi Blast, test ağının resmi lansmanını duyurdu. Sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, geliştiricilerin ilgisini çekmek amacıyla test aşamasıyla birlikte Blast BIG BANG isimli bir airdrop yarışması başlattığını açıkladı.


İlginizi çekebilir: Blur(BLUR) Nedir?


İlk gününden bu yana büyük bir ilgi toplayan ve merakla beklenen proje, test ağı duyurulmadan 1 milyar doları aşan TVL(toplam kilitli varlık) değerine ulaşmıştı. Ekibin yaptığı açıklamalara göre güncel olarak TVL değeri 1,36 milyar doları aşmayı başardı.

Geliştiricileri ekosistemine dahil etmeye çalışan Blast ekibi, duyurduğu airdrop’un yüzde 50’sini geliştiricilere, kalan yüzde 50’sini ise Blast staking kullanıcılarına dağıtacağını açıkladı. Blast BIG BANG yarışmasına katılan geliştiriciler airdrop ile birlikte token alma şansına sahip olacak.

Geliştiricilerin yarışmaya katılabilmesi için 16 Şubat 2024 tarihinden önce kayıt olmaları ve projelerini teslim etmeleri gerekmektedir. Blast tarafından belirlenen jüri ekibinin, 20 Şubat 2024 tarihinde kazananları açıklayacağını duyurdu.

Kazanan kullanıcılar, airdrop ödüllerinin yanı sıra, şubat sonu gerçekleşmesi beklenen ana ağ lansmanıyla birlikte geniş bir kitleye erişme şansına sahip olacaklar.

2023 yılında ise popüler NFT pazar yeri Blur, kullanıcılarına 800 milyon dolar değerinde BLUR token dağıtımı gerçekleştirmişti.

BLUR İkinci Airdrop Dağıtımını Gerçekleştirdi!

Bu tarz içeriklerden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir