Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.243
% 2.64
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.243
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

BLUR İkinci Airdrop Dağıtımını Gerçekleştirdi!

jeffrey-huangun-kripto-hareketleri-apeden-blura-yolculuk

NFT(Non-Fungible Token) pazar yeri Blur, ikinci airdrop dağıtımını gerçekleştirdi. İkinci sezonda Blur, 6,1 milyar dolarlık işlem hacmi ve 260.165 kullanıcı ile bir numaralı Ethereum NFT pazar yeri protokolü olmayı başardı.

Sezon ikinin bitmesiyle birlikte sezon üçün bugün başladığını duyuran Blur, üçüncü sezon için airdrop tahsil etmek için Blast ile ortaklığını duyurdu.

Üçüncü sezonun tüm ödüllerini Blast sağlayacak! Üçüncü sezon airdrop ödülleri $BLUR token sahiplerine ve NFT yatırımcılarına eşit paylaştırılacak. $BLUR sahipleri, tokeni tutma sürelerine göre puan kazanarak, bu puanlara göre ödül miktarları belirlenecek. NFT yatırımcıları ise, ikinci sezonda olduğu gibi, NFT’lere teklif vererek ve listeleyerek Blur Point kazanarak ödül miktarlarını belirleyecek.

Blur

$BLUR tokenin fiyatı bu haberin ardından yaklaşık yüzde 30’luk hareket sergiledi.

Blur hakkında merak ettiğiniz bütün detayları incelediğimiz yazımıza göz atmayı unutmayın!

$BLUR token sahibi olmak için Bybit borsasını kullanabilirsiniz. Bybit borsasına indirimli kayıt olmak için BURAYA tıklayabilirsiniz.


İçeriklerimizden anında haberdar olmak için BURAYA tıklayarak bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir