Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.423
% 0.56
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.423
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Binance Borsasından Milyar Dolarlık USDT Hamesi!

Binance Borsasından Milyar Dolarlık USDT Hamesi!

Kripto Devi Binance ve ABD Adalet Bakanlığı Arasındaki 4 Milyar Dolarlık Anlaşma sosyal medyayı salladı.

Kripto para dünyasının devi Binance, son günlerde 3,9 milyar dolarlık büyük bir USDT (Tether) transferiyle gündeme geldi. Amerika Birleşik Devletleri Adalet Bakanlığı’nın şirketle 4 milyar dolarlık bir anlaşma üzerinde müzakere ettiği iddiaları, kripto topluluğunu harekete geçirdi.

Dikkatinizi Çekebilir: Tether, 225 Milyon Dolarlık Stablecoin’i Dondurdu!

Binance’in Tron blok zincirindeki “Binance-Cold 2” adlı cüzdanından “Binance 3” adlı cüzdanına gerçekleştirdiği 3,9 milyar dolarlık USDT transferi, sosyal medyada büyük bir spekülasyon dalgasına neden oldu. Özellikle 9 Kasım’da yapılan bu transfer, Adalet Bakanlığı’nın Binance ile 4 milyar dolarlık bir ceza ödeme anlaşması üzerinde görüştüğü haberleriyle yakın bir tarih aralığına denk geldi.

Bloomberg raporlarına göre, Adalet Bakanlığı’nın Binance ile müzakere ettiği anlaşmanın ardından, şirketin ABD’de yasalara uygun bir şekilde faaliyet göstermesine izin verilecek. Anonim kaynaklara dayandırılan rapor, bu anlaşmanın Kasım ayı sonuna kadar resmi olarak duyurulabileceğini belirtiyor.

Bu dev transferin ardından sosyal medyada, paranın kaynağı ve bu büyük miktarın ceza ödemesine hazırlık olup olmadığına dair birçok spekülasyon yaşanıyor. Twitter üzerindeki çeşitli hesaplar, Adalet Bakanlığı’nın müzakereleri ve Binance’in 3,9 milyar dolarlık transferi arasındaki zamanlama benzerliğini inceleyerek, bu olaylar arasında olası bir bağlantı olup olmadığını tartışıyor.

Bizleri Google News Üzerinden de Takip Etmek İçin Buraya Tıklayın.

Popüler borsa konu ile ilgili henüz bir açıklama yapmadı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir