Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.886
% 0.93
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.886
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Binance Borsası, Vadeli İşlemlere Bu Altcoin İşlem Paritelerini Ekledi!

binance

Dünyanın önde gelen kripto para borsası Binance, marjin platformunda yer alacak yeni altcoinleri resmi blogu aracılığıyla duyurdu. Binance, dünya genelindeki en yüksek işlem hacmine sahip olan bir kripto para borsası olması özelliğiyle, Cross Margin ve Isolated Margin işlem modlarına yeni çiftler ekledi.

Yeni eklenen çiftler arasında Cross Margin için CVC/USDT ve PNT/USDT, Isolated Margin için ise CVC/USDT, ELF/USDT, FARM/USDT ve SC/USDT bulunmaktadır.

Binance’e göre, Cross Margin, yatırımcılara marjin hesaplarındaki tüm varlıklarını bir pozisyon için teminat olarak kullanma imkanı tanıyan bir marjin modudur. Bu, yatırımcının marjin hesabı bakiyesinin sürdürme marjini seviyesinin altına düşmesi durumunda pozisyonun tasfiye edileceği anlamına gelir.

Diğer taraftan, Isolated Margin, yatırımcıların varlıklarının sadece bir kısmını bir pozisyon için teminat olarak kullanma imkanı sunan bir teminat modudur. Bu da, marjin hesabı bakiyesinin sürdürme marjini seviyesinin altına düşmesi durumunda sadece pozisyon için kullanılan varlıkların tasfiye edileceği anlamına gelir.

Bu yeni alım satım çiftlerinin eklenmesi, kullanıcılara daha fazla işlem seçeneği sunmanın yanı sıra platformdaki likiditeyi artırmayı amaçlamaktadır.

Binance, son dönemde kullanıcı tabanını genişletmek adına platformuna yeni özellikler ve hizmetler ekleyerek tekliflerini çeşitlendirmeye devam etmektedir.

İlginizi Çekebilir: Binance İle İlk Copy Trade’inizi Yapın ve 30.000 USDT’lik Havuzdan Pay Alın!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir