Kriptolar:
29677
Bitcoin:
$61.430
% 2.13
BTC Dominasyonu:
%53.9
% 0.56
Piyasa Değeri:
$2.30 T
% 1.88
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 61.430
BTC Dominasyonu:
% 53.9
Piyasa Değeri:
$2.30 T

Binance İle İlk Copy Trade’inizi Yapın ve 30.000 USDT’lik Havuzdan Pay Alın!

Binance Copy Trading’i keşfeden kullanıcılar, platformdaki deneyimli ve başarılı yatırımcıların vadeli işlemler alım satım stratejilerini kopyalama fırsatına sahip. Hemen promosyona katılın ve 30.000 USDT değerinde kupon ödüllerinden payınızı alın.

Promosyon Dönemi: 17/11/2023 saat 03.00 (TSİ) – 01/12/2023 saat 02.59 (TSİ)

Promosyon A: “Copy Trading”i Binance Uygulamanızın Ana Sayfasına Ekleyin ve 5.000 USDT’yi Paylaşın

Promosyon dönemi içinde kaydolan ve Binance Uygulamasının ana sayfasına “Copy Trading”i ekleyen ilk 1.000 uygun kullanıcı, her biri 5 USDT tutarında vadeli işlemler bonus kuponu kazanacaktır. Ödüle hak kazanmak için kullanıcıların promosyon dönemi sonunda aktif bir Copy Trading portföyüne sahip olmaları gerekmektedir.

“Copy Trading” Uygulama Ana Sayfasına Nasıl Eklenir?

  1. Binance Uygulamasını açın, [Daha Fazla] seçeneğini belirleyin.
  2. “Kısayol” bölümünde [Düzenle] seçeneğine dokunun.
  3. “Al-Sat” sekmesine gidin ve [Copy Trading] öğesini ekleyin.

Promosyon B: İlk Copy Trade’inizi Tamamlayın ve 10.000 USDT’yi Paylaşın

Promosyon dönemi içinde kaydolan ve ilk Copy Trade’ini tamamlayan ilk 2.000 uygun kullanıcı, her biri 5 USDT tutarında token kuponu kazanma fırsatına sahiptir. Hak kazanabilmek için kullanıcıların bir alım satımı başarıyla kopyalaması ve en az 100 $ değerinde toplam kopya tutarına ulaşmaları gerekmektedir.

Promosyon C: Birden Fazla Portföyü Kopyalayın ve 15.000 USDT’yi Paylaşın

Promosyona kaydolan, birden fazla portföy kopyalayan ve bu portföyleri belirli bir minimum süre boyunca elinde tutan uygun kullanıcılar, her biri 10 USDT tutarında token kuponu alabilir.

Katılımcılar, promosyon süresince en az bir alım satımı başarıyla kopyalamalı, promosyon dönemi sonunda en az bir aktif Copy Trading portföyüne sahip olmalı ve tüm aktif portföyleri genelinde en az 100 $ değerinde toplam ilk kopyalama tutarına ulaşmalıdır.

“Kopyalama Tutarı”, bir Copy Trading portföyüne tahsis edilen ilk tutarı ifade eder. Toplam kopyalama tutarı, promosyon dönemi sonunda tüm aktif Copy Trading portföylerindeki ilk kopyalama tutarlarının toplamını temsil eder.

Ödüller için sıralama, kullanıcıların toplam kopyalanan tutar gerekliliğini karşılama zamanına göre yapılacak ve ödüller ilk gelen alır prensibiyle dağıtılacaktır.

Binance Copy trade

DİKKAT!!!

  • Her kullanıcının kopyaladığı portföy sayısını doğrulamak için her gün saat 03.00’te (TSİ) günlük anlık görüntüler alınacaktır.

  • Yalnızca etkinlik döneminde kopyalanan ve başarılı bir şekilde copy trade gerçekleştiren portföyler geçerli sayılacaktır.

  • Tüm portföyler genelinde kopyalanan toplam tutar en az 200 $ olmalıdır.

  • Gereklilikleri karşılayan kullanıcılar, kopyalanan portföy sayısı ve tutma süresi gerekliliklerini karşılama zamanına göre sıralanacaktır. Ödüller ilk gelen alır esasında dağıtılacaktır.

Etkinlik hakkında daha detaylı bilgi için Binance etkinlik detayları sayfasına bağlantı aracığı ile ulaşabilirsiniz…

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir