Kriptolar:
29351
Bitcoin:
$67.044
% 1.05
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.27
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 0.14
Korku & Açgözlülük:
71 / 100
Bitcoin:
$ 67.044
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.44 T

Blur (BLUR) Nedir?

Blur Nedir?

Son yıllarda NFT’ler (Non-Fungible Token), sanat eserleri, müzik, spor kartları ve diğer dijital varlıkların mülkiyetini temsil etmek için kullanılan blockchain teknolojisi tarafından desteklenen benzersiz dijital varlıklar olarak popülerlik kazandı.

Bu popülerlik artışı, birçok yeni NFT pazarının ortaya çıkmasına neden oldu. Platform, bu pazarların arasından sıyrılmak için, kullanıcıların daha hızlı bir şekilde NFT ticareti yapmalarına ve kullanıcıların çeşitli pazarlarda NFT’leri karşılaştırmasına olanak tanımayı amaçlayan bir NFT pazarıdır.

Blur (BLUR) nedir?

Platform, benzersiz bir değiştirilemez token (NFT) pazarı ve toplayıcı platformu olan ve gerçek zamanlı fiyat akışları, portföy yönetimi ve çoklu pazar yeri NFT karşılaştırmaları gibi gelişmiş özellikler sunan bir platformdur. BLUR, platformun yerel yönetişim tokenidir ve diğer benzer platformlara kıyasla daha hızlı NFT taramalarına ve daha sezgisel bir arayüze sahip olduğunu iddia eder.

Profesyonel NFT tüccarları, platformda ticaret faaliyetleri için giderek daha fazla BLUR kullanmayı tercih ediyor. Platform, Ethereum tabanlı bir platformdur ve birinci sınıf yatırımcılardan ve tüccarlardan 14 milyon doların üzerinde para toplamıştır.

Blur Nedir?

Blur Ne Gibi Avantajlar Sunmakta?

Blur’un kurucuları ve geliştiricileri yalnızca takma adlar aracılığıyla aktiftir. Kurucu, bir Web3 geliştiricisi olan Pacman olarak bilinmekte. Zeneca ise Blur Vakfı’nın Direktörlüğü görevini üstlenmiştir.

Blur, diğer NFT platformlarından farklı olarak, yaratıcıları desteklemek için telif hakkı ödeyenlere ekstra BLUR tokenları sağlayarak adil bir denge kurmaya çalışır. Ayrıca, yatırımcıların kârlarını optimize etmelerine yardımcı olabilmek ve daha iyi NFT ticaret deneyimleri sağlayabilmek için çok sayıda özellik sunmakta.

Blur ayrıca, daha hızlı bir NFT tarama ve çulluk işlevi, gerçek zamanlı fiyat beslemeleri ve fiyata dayalı bir sıralama işlevi gibi özellikleriyle diğer NFT pazarlarından öne çıkar. Ayrıca bir toplayıcı olarak X2Y2, OpenSea ve LooksRare’e (LOOK) bağlanır.

BLUR Token Nedir?

Token BLUR, NFT platformu Blur.io’nun yerel tokenidir. BLUR, yönetişim işlevselliği sağlamak için kullanılmakta. Yönetişim tokenları, bir blockchain projesiyle ilgili kararların oylanmasına olanak tanır ve karar alma sürecini merkezsizleştirerek sahiplerine projenin nasıl yürütüleceği konusunda söz hakkı verir. Ayrıca telif ücretleri de BLUR aracılığıyla ödenebilmekte.

BLUR token, BLUR NFT Marketplace için yerel token’dır ve pazar yeri için bir yönetişim belirteci görevi görür. Maksimum arzı üç milyar olan bir ERC-20 yönetişim tokenidir. Üç milyar arzın %12’si airdrop sahiplerine tahsis edilmiştir ve Ekim lansmanından önceki son altı ay içinde Ethereum’da NFT ticareti yapan tüm kullanıcılara Care Packages şeklinde teslim edilen ilk BLUR airdrop’u 19 Ekim 2022’de duyurulmuştur.

Güncel BLUR Fiyatı

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür bilgilendirici içerikler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir