Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$69.923
% 1.94
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 69.923
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Bitcoin Yükselişi Sürüyor | Boğa Geldi Mi? -14 Nisan

TUSD

Lider kripto para birimi Bitcoin son olarak 30 bin dolar direncini de geçerek son aylardaki yükselişine devam ediyor.

Kripto para piyasalarında yıl başından bu yana yaşanan olumlu hava devam ediyor. Özellikle geçen yıl yaşanan büyük çöküş sonrası yatırımcıların rahat bir nefes almasını sağlayan yükseliş ile birlikte Bitcoin 30 bin dolar seviyesinin üzerine çıktı.

Son bir hafta için özellikle ABD tarafından gelen ekonomik verilerin olumlu olması, hem de son zamanlarda yayılan çoğu FUD haberinin asılsız çıkması yükselişin sebepleri arasında gösterilebilir. Fakat Bitcoin’deki yükseliş yaşanırken Altcoinler için durum biraz farklıydı.

Altcoinlerde Durum Ne?

Bitcoin’deki yükseliş ile beraber piyasalar üzerindeki BTC Dominansının artması altcoinlerde büyük yükselişler yaşanmasını engelledi. Fakat Dominance’ın hafif gerilemesi ve başarılı Ethereum güncellemesi sonrasında altcoinlerde hafif bir %10’luk hareket yaşandı.

“Süreç içerisinde hafif geri çekilmeler şimdilik normal duruyor. Ama birçok coinde direnci aştık gibi duruyor. Direncin desteğe dönmesiyle birlikte destek altı stop’lu daha güzel hareketler görebiliriz.”

Bitcoin İçin Boğa Başlıyor mu? BTC Analiz

2017 boğasının düşüşü sonrasında görmüş olduğumuz rahatlama rallisi, Fibonacci 618-500 aralığına kadar yükselip tekrar düşüşe geçmişti. Sonrasında COVID nedenli büyük bir dip yaparak bir alım fırsatı daha vermişti.

Bitcoin Yükselişi Sürüyor | Boğa Geldi Mi? -14 Nisan

Anlık olarak burada sizlere uzun zamandır bahsettiğimiz 2020 boğası sonrası rahatlama rallisinin startını vermiş olabiliriz. Bu rallinin nerede biteceği belli olmaz ancak tarih tekerrür ederse görebileceği en yüksek seviye 48.000-42.000 aralığındaki bölgedir.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir