Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.872
% 0.89
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.872
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Bir Trader, DogeCoin Sayesinde 1 Milyon Dolar Kazandı!

dogecoin Twitter

Tree of Alpha” adında bir trader, Pazartesi günü Dogecoin işlemlerinden 1 milyon dolardan fazla para kazandı. Bu hafta Twitter’ın logosunu mavi kuştan Dogecoin sembolüne çevirmesi sayesinde, DOGE kripto para birimi büyük değer kazanmıştı.

Gerçek adını paylaşmayı reddeden Tree of Alpha, Tree News Discord mesajlaşma platformunda birinin Twitter logosunun Dogecoin simgesi olarak gördüğünü yazdığını fark etti. Önce 3 milyon dolar değerinde Dogecoin satın aldı, ardından 2 milyon dolar ve son olarak 3 milyon dolarlık bir alım gerçekleştirdi.

Ortalama alım fiyatı yaklaşık olarak 0,0815 dolar ve 0,095 dolardan çıkarak, milyonlarca dolarlık kar elde ettiğini belirtti.

Tree of Alpha, “8 milyon dolarlık toplam pozisyon büyüklüğünde 30 dakika içinde 1,1 milyon dolar kazandım” dedi.

“Bu, yılın en büyük işlemim. İşlem yapmak çok sabır gerektirir, ancak sonunda bu Doge işlemi gibi kesinlikle çivilemeniz gereken birkaç işlemle karşılaşırsınız. Geri kalan her şey bunlar için hazırlıktır.”

Twitter’ın mavi kuş logosu, Shiba Inu köpeğinin ünlü meme görseli ile değiştirildikten sonra Dogecoin, pazartesi günü %27’den fazla değer kazandı. Şu anda Coin Market Cap verilerine göre yaklaşık 0,09040 dolar civarında işlem görüyor.

Alpha, Dogecoin işlemlerinden 30 dakika içinde çıktı çünkü Twitter’ın sahibi olan Elon Musk tarafından geç bir Nisan Şakası ihtimali olabileceğini düşündü.

Tree of Alpha adlı kişi son olarak  “Elon daha önce yaptığı gibi, tüm olayı çürüten bir şeyler tweet’leyebilirdi” dedi.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir