Kriptolar:
29351
Bitcoin:
$66.333
% 0.25
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.27
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 0.14
Korku & Açgözlülük:
71 / 100
Bitcoin:
$ 66.333
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.44 T

CZ, Hakkındaki Interpol İddialarını Yalanladı

memecoinler

Binance CEO’su Changpeng “CZ” Zhao hakkında ortaya atılan Interpol iddialarını yalanlayan bir tweet paylaştı.

Geçtiğimiz saatlerde kripto piyasaları oldukça haraketli anlar yaşadı. Dünyanın en popüler kripto borsası Binance’nin CEO’su  Changpeng Zhao hakkında Interpol tarafından kırmızı bültenle arandığı söylentisi piyasaları hareketlendirdi.

CZ kişisel twitter hesabından yaptığı paylaşımlar ile hakkındaki iddiaları yalanladı.

Binance CEO’su CZ, Hakkındaki İddiaları Yalanladı

Changpeng Zhao, twitter üzerinden yaptığı paylaşımlar ile hakkında çıkan iddialara yanıt verdi. CZ yaptığı paylaşımda FUD haberlere güvenilmemesi gerektiğinin altını çizdi. CZ attığı tweet’te “FUD veya fotoşoplu görseller üzerinden panikle satış yaparsanız, zengin olmanız pek mümkün değildir.” dedi.

“FUD kaynaklarını engelleyin”

Hakkında yapılan Interpol tarafından arandığında dair görsel ile ilgili ise CZ, “Bu fotoşoplu bir resim. 4” açıklamasında bulundu.

“FUD’dan kolayca etkilenen ve kendilerini doğrulayamayan insanlar için üzülüyorum… Ve bu zavallı adamlar internetteki her yanlış bilgiye karşı koymanızı bekliyorlar. Onlara iyi şanslar…”

Yaşanan gelişmeler sonrası piyasalar sert bir düşüş yaşadı. Söylentiler sırasında BTC 27.200 dolar seviyesine kadar geriledi. İddiaların yalanlanmasından sonra ise BTC, haberin yazıldı andan itibaren 27.800 dolar seviyesinden işlem görmekte.

Son olarak ABD Emtia Vadeli İşlemler Ticaret Komisyonu (CFTC) tarafından Changpeng “CZ” Zhao’ya açılan dava süreci devam etmekte.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir