Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.219
% 3.75
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.219
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

CZ Interpol Olayı Nedir? | BTC Ve BNB Düşüşünün Sebebi Ne?

CZ BTC BNB

Binance CEO’su CZ hakkında ortaya atılan “kırmızı bülten” söylentileri sonrası Bitcoin (BTC) ve BNB sert bir düşüş yaşadı.

Kripto piyasalarında Binance CEO’su Changpeng “CZ” Zhao’nun uyarıları sonrası gözler yeni gelebilecek FUD haberlerindeydi. Lider kripto borsası CEO’su geçtiğimiz haftalarda attığı tweet serisiyle yatırımcıları yeni FUD haberlerinin gelebileceğine dair uyarmıştı. Geçtiğimiz günlerde ise CZ hakkında CFTC tarafından düzenleyici ihlaller nedeniyle dava açılmıştı.

Geçtiğimiz saatlerde ise kripto piyasaları yeni bir FUD haber ile çalkalanmaya başladı.

Binance CEO’su CZ Hakkında Söylentiler Piyasalara Olumsuz Yansıdı

Geçtiğimiz saatlerde Twitter’da eskiden UpOnly adında bir kuruluşun sahibi olan Cobie isimli bir kullanıcı şfileri bir tweet paylaştı. Paylaşılan tweet sonrası piyasalarda Binance CEO’su CZ hakkında Interpol tarafından kırmızı bülten çıkartıldığına dair haberler yayıldı.

CZ BNB BTC

Çıkan söylenti haber her ne kadar doğrulanmamış olsa da piyasalarda sert düşüşe neden oldu. Haber sonrası Bitcoin (BTC) 28,159 dolar seviyesinden %3.41 düşüş ile 27,200 seviyesine geriledi.

Dünyanın önde gelen kripto para borsası Binance’nin kripto birimi BNB ise çıkan söylentiler sonrası 311.8 dolar seviyesinden %3.56 düşüş ile 30 dakika içinde 300.7 seviyesine kadar geriledi.

Tüm bunlar yaşanırken kripto para piyasalarında düzenleyici kurumların baskısı devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda ABD Emtia Vadeli İşlemler Ticaret Komisyonu (CFTC) tarafından ticaret ihlalleri nedeniyle dava edildi. CFTC’ye göre, Binance türev düzenleyicisine uygun şekilde kaydolmayarak düzenleyici yükümlülüklerini yerine getirmedi.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

CZ Interpol Olayı Nedir? | BTC Ve BNB Düşüşünün Sebebi Ne?” te bir düşünce

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir