Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$69.743
% 1.24
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 69.743
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

CZ Hakkındaki Dava Sonrası Binance Pazar Payı Düştü

Binance

Kripto borsası Binance CEO’su CZ borsa hakkında açılan davalar sonrası borsanın pazar payında düşüşler yaşandı.

Kripto para borsası Binance, son iki hafta içinde Amerika Birleşik Devletleri’nin emtia düzenleyicisinin açtığı dava ve bazı sıfır ücretli işlemleri durdurma kararının ardından işlem hacminde pazar payındaki hakimiyetini kaybetti ve düşüşe geçti.

Blockchain analiz platformu Kaiko’nun 4 Nisan tarihinde paylaştığı bilgilere göre, Binance’in işlem hacminde %16 pazar payı kaybettiği ve 1. çeyrek sonunda pazar payının %54 olduğu bildirildi.

Binance

Kaiko, Binance’in hala diğer rakiplerinden daha fazla hacim elde ettiğini ancak 15 Mart’ta BNB dahil 13 işlem çifti için sıfır ücretli spot ve marj ticaretini sona erdirme kararı aldığını söyledi. Birden fazla fiat para birimi ve sabit coin ile Bitcoin ve Ether ticaret çiftleri, firmanın düşüşüne büyük ölçüde katkıda bulundu.

Kaiko’nun açıklamasına göre, “Genel olarak, Binance’in aşırı hacmi, sıfır ücretli ticaretin sona ermesiyle büyük ölçüde ortadan kalktı ve bu da kalan borsalar arasında pazar payında eşit bir dağılıma yansıdı.”

Kaiko, düşüşün bir kısmının Binance.US tarafından hafifletildiğini açıkladı. Binance.US, çeyrek boyunca pazar payını %8’den %24’e üç katına çıkarmayı başardı.

Binance, türev hakimiyetini korumayı başardı ve son çeyrekte yalnızca %2 pazar payı kaybetti.

27 Mart’ta ABD Emtia Vadeli İşlemler Ticaret Komisyonu (CFTC), Binance’e, ABD’li müşterilere kayıt olmadan alım satım hizmeti sunarak türev yasalarını ihlal ettiği ve mevzuata uymadığı iddiasıyla dava açtı.,

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir