Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$63.966
% 0.54
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 63.966
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Dragonfly Capital, Bitget’e 10 Milyon Dolar Yatırım Yaptı

Dragonfly Capital

San Francisco merkezli girişim sermayesi şirketi Dragonfly Capital, kripto para türevleri borsası Bitget’e 10 milyon dolarlık bir yatırım yaptığını duyurdu.

Bitget, 2018 yılında kurulduğundan beri büyük bir başarı elde etti ve şu anda 80.000’den fazla tüccar ve 380.000 kopya tüccarını barındırıyor. Borsa, 2023 yol haritası için spot ticaret, launchpad ve Bitget Earn ürünlerini genişletmeyi planlıyor. Dragonfly Capital, Matter Labs, 1inch ve Polygon gibi önde gelen blockchain firmalarına yatırım yapmıştır. Firmanın yönetim altında 3 milyar dolarlık bir varlığı bulunuyor.

Kripto para türev borsaları, Kasım ayında FTX’in çöküşünden olumsuz etkilendi. O dönemde borsa, işlem hacminde günde 6,6 milyar dolarlık sözleşmeyi kolaylaştırdı ve 5,1 milyar dolarlık açık faize sahipti. Ancak piyasalar FTX çöküşünden sonra istikrara kavuştu ve merkezi borsaların açık ilgisi yaklaşık 68,5 milyar dolara yükseldi.

Kripto endüstrisi hala Binance’e karşı açılan son Emtia Vadeli İşlemler Ticaret Komisyonu davası gibi sorunlarla karşı karşıya. CFTC, Binance’in tahmini 2,8 milyon ABD’li müşteriyi düzenleyici kuruma kayıt olmadan bünyesine kattığını iddia ediyor. Bu durum, borsaya giren kullanıcıların sonuçlarıyla yüzleşmesi pek olası değildir.

Bununla birlikte, kripto para dünyası hızla gelişiyor ve yatırımcılar ve girişim sermayesi şirketleri de bu trende ayak uyduruyor. Dragonfly Capital, Bitget’e yaptığı yatırım ile küresel pazar ve hizmet genişlemesine ve kripto eğitimi ve benimsenmesine yönelik yaklaşan kurumsal sosyal sorumluluk girişimlerine destek olmayı amaçlıyor.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir