Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.933
% 2.50
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.933
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Bitcoin Açılan Pozisyonlar İle Rekora İmza Attı!

Bitcoin

Vadeli işlem borsalarında, Bitcoin için açılan işlemler yeni bir rekora imza attı! Ayrıca Bitcoin, güzel gelişmelerin ardından bu yıl en yüksek seviyesine ulaştı.

İlginizi çekebilir: Kripto Sektörü İçin Haftalık Önemli Gelişmeler!

Bitcoin vadeli işlemler borsalarında açılan işlemler, piyasadaki yükseliş trendinin de desteğiyle bu yıl en yüksek seviyesini gördü. The Block’un yayınladığı habere göre, Binance, OKX, Bybit ve çeşitli borsalarda açılan işlem sayısı (OI) 25 Haziran tarihiyle 11.5 milyar doları geçmiş bulunuyor.

CoinMarketCap verilerine göre, kripto paralar yeni haftada biraz geri çekilme yaşadı. Buna rağmen, Bitcoin fiyatı son 2 haftada %16.8 artış kaydetti.

Geçtiğimiz haftalarda yayınladığımız BlackRock’ın ETF hamlesi haberiyle piyasalar yükselişe geçmişti. Ardından gelen Citadel destekli EDX Markets haberiyle de bu alev harlanmıştı. Bunun yanı sıra, BlackRock’ın ETF hamlesinden sonra pek çok şirket bundan örnek alıp ETF başvurusu yapmıştı. Bu da SEC’in piyasa üzerinde olan baskısını biraz olsun azalttı. Böylelikle piyasaya biraz daha güven ve yeni yatırımcı geldi.

Bitcoin Vadeli İşlemlerinde İnanılmaz Artış

Son haberlerden sonra piyasadaki karamsar hava biraz olsun geçti ve vadeli işlemlerde artış yaşandı. Vadeli işlem yatırımcıları da özellikle Bitcoin’i tercih etti. Ek olarak, Bitcoin’in açık pozisyonları bu ay 11.5 milyarı gördü. Bu rakam geçtiğimiz Mayıs’ta 7.2 milyar dolar seviyelerindeydi.

Ayrıca kripto şirketi Genesis bir görüş paylaştı. Buna göre Bitcoin’e olan talep 30 bin ve 50 bin dolar arasında daha çok oluyor. Bu da yatırımcıların hâlâ kriptoya güvendiğini gösteriyor.

Konu hakkındaki düşüncelerinizi bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür içerikler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir