Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$63.651
% 0.77
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 63.651
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Kripto Sektörü İçin Haftalık Önemli Gelişmeler!

Kripto Sektörü İçin Haftalık Önemli Gelişmeler!

Bu hafta içerisinde yaşanacak ve kripto piyasalrını etkileyebilecek bazı önemli gelişmeleri sizler için derledik.

Kripto piyasaları son bir hafta içerisinde Bitcoin’in 30.000 dolar seviyesini geçmesiyle oldukça hareketlendi. Geçtiğimiz haftalarda FED’in faiz kararı ve SEC tarafından kripto devlerine açılan davalar sektörü etkiledi. Peki, bu hafta piyasalar için önemli gelişmeler neler?

Hafta başında Bitcoin, kısa vadede düşen bir kanal hareketi sergiledi. Kanalın üst bandı 30.700 dolar, alt bandı ise 29.870 dolardır. Yeni haftada bu kanalın kırılması, yön belirlemekte yardımcı olabilir.

Yeni Bitcoin ETF Hizmeti Başlıyor

Kripto sektöründe son zamanlarda en popüler konulardan biri şüphesiz Bitcoin ETF hizmetleridir. Özellikle birçok büyük yatırım ve finans şirketi, bu alanda hizmet vermek için başvuruda bulundu. Bu şirketlerden biri olan Volatility Shares, Salı günü Bitcoin Strategy ETF’sini başlatacak.

Powell ve İşsizlik Verisi

Geçtiğimiz haftalarda FED, faizleri sabit tutma kararı aldı. Bu hamle, piyasalar için olumlu görünse de FED Başkanı Powell, toplantı sonrası yaptığı açıklamada bu yıl içinde 2 kez daha faiz artışı olacağını söyledi. Bunun ana sebeplerinden biri, ABD’de enerji fiyatları hariç çoğu sektörde enflasyonun hala düşmemiş olmasıdır. Bu nedenle FED’den gelecek açıklamalar kripto piyasaları için hala önemini koruyor.

Bu hafta Çarşamba saat 16:30’da ve Perşembe saat 09:30’da Fed Başkanı Jerome Powell konuşma yapacak. Ayrıca Perşembe günü saat 15:30’da ABD İşsizlik Haklarından Yararlanma Başvuruları açıklanacak. Gelişmeleri anlık olarak Twitter ve Telegram hesaplarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir