Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.642
% 1.45
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.642
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Bybit, Güney Kıbrıs’ta Lisans Aldı!

Sektörün önde gelen kripto borsalarında biri olan Bybit, Kıbrıs’ta faaliyet göstermek için lisans aldığını duyurdu.

Kripto borsaları çeşitili ülkelerdeki faaliyetlerini genişletiyor. Sektörün önemli ve popüler borsalarından biri olan Bybit son yaptığı duyuru ile bu konu da önemli bir adım attı. Borsanın yaptığı duyuruya göre Bytbit, Güney Kıbrıs’ta lisans aldı.

Alınan lisans ile birlikte Bybit, kripto ve fiat para birimi çiftleri arasında ticaret yapma ve kripto ile ilgili finansal hizmetler sunma imkanına sahip olacak. Bybit’in kurucu ortağı ve CEO’su Ben Zhou, gruplarının küresel varlığını genişletmenin önemini vurgulayarak ve kriptonun eski finansal sistemden çıkışta oynadığı rolü vurgulayarak bir basın açıklamasında şunları belirtti: “Kripto Ark’ı Kıbrıs’a getirmekten heyecan duyuyoruz.”

Güney Kıbrıs, artan bir şekilde blok zinciri teknolojileri de dahil olmak üzere yeni ve yıkıcı teknolojilere odaklanan bir kripto merkezi haline gelme yolunda ilerlemektedir. Güney Kıbrıs Cumhurbaşkanı’nın Araştırmadan Sorumlu Bakan Yardımcısı Kyriacos Kokkinos, 2022 yılında ülkenin bu teknolojilere merkez olacağını açıklamıştır.

Geçmişte, Güney Kıbrıs merkez bankası kriptoya karşı uyarılarda bulunmuş olsa da, 2023 yılında Kıbrıs, Dağıtılmış Defter Teknolojisi Yasası ile blok zinciri teknolojilerini benimseme niyetini dile getirmiştir. Ancak, Kıbrıs’taki benimseme seviyeleri Malta adasıyla karşılaştırıldığında daha düşük kalmaktadır. Malta, kişi başına üç kat daha fazla blok zinciri iş imkanı sunarak genellikle “Blok Zinciri Adası” olarak anılırken, Bitcoin OG’leri bile Malta’daki kripto ortamından övgüyle bahsetmektedir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir