Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.944
% 2.24
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.944
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

BlackRock’ın ETF Başvurusundan Sonra Piyasada Güven Artıyor

BlackRock

Büyük şirket BlackRock’ın Bitcoin ETF’si için başvuru yapması piyasada gündem oldu! Öyle ki Galaxy Digital CEO’su Mike Novogratz, bunun Bitcoin’in başına gelen en güzel şey olduğunu aktardı.

İlginizi çekebilir: Dünya Devi, Bitcoin ETF’si İçin Başvurdu!

Piyasada Güven Artmaya Başladı

Birkaç gün önce sizlere haberimizde aktardığımız üzere BlackRock Bitcoin ETF’si için başvuru yapmıştı. Bu haberden sonra piyasaya olan güven artmış gibi duruyor. Çünkü dev varlık yöneticisi, Bitcoin borsa yatırım fonu için başvuruda bulunuyor.

Ek olarak, 16 Haziranda röportaj veren Galaxy Digital CEO’su Mike Novogratz bunun Bitcoin’in başına gelebilecek en güzel şey olduğunu belirtti. Fox News’in programına katılan Novogratz, bundan çokça mutluluk duyduğunu da aktardı.

Borsaya Taze Kan Geliyor

Ünlü analist James Edwards, Cointelegraph’a konuyla alakalı bazı açıklamalar yaptı. Edwards’a göre ETF başvurusunun zamanlaması oldukça manidar duruyor. Ayrıca Edwards, haberin SEC’e karşı duran Coinbase ve Binance’e yarayacağını düşünüyor.

Bunun yanı sıra Edwards, BlackRock’ın Coinbase Custody’i fon yönetimi için kullanmayı düşündüğünü de belirtti. Analist bunun Coinbase’e, SEC karşısında güzel bir koz vereceğini de ekledi.

Son olarak, BlackRock Bitcoin ETF’sine başvuran tek şirket değil. Grayscale, Fidelity, Galaxy Digital, ARK Invest, VanEck, Valkyrie Investments, WisdomTree, NYDIG ve SkyBridge şirketleri de Bitcoin ETF’si için SEC’e başvurdu! Ayrıca BlackRock’ın bu ETF hamlesinden sonra Bitcoin %2.2 değerlenerek 25.584 dolar seviyelerini gördü.

Konu hakkındaki düşüncelerinizi bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür içerikler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir