Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.524
% 0.78
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.524
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Binance Hollanda Pazarından Çekiliyor

Binance

Binance uzun süredir Hollanda pazarına girmek için çalışmalar yapıyor. Ancak lisans almak için düzenleyicileri ikna edemeyen Binance, pazardan çekilmeye karar verdi.

İlginizi çekebilir: Hollanda’dan Coinbase’e Para Cezası

Başı ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ile oldukça dertte olan Binance, başka yerlerden de darbe yemeye devam ediyor. Hollanda’daki düzenleyicileri çeşitli tekliflerle ikna etmeye çalışan borsa, bir türlü lisans alamadı.

Hollanda pazarında “Sanal Varlık Hizmet Sağlayıcısı (VASP)” lisansını bir türlü elde edemeyen Binance, pazardan çekiliyor. Borsa tarafından yapılan açıklamaya göre kullanıcılar yatırımlarını 17 Haziran’dan itibaren çekebilecek. Bundan sonra ise Binance, yeni kullanıcıları kabul etmeyecek. Herhangi bir alım satım işlemi ise yapılmayacak.

Hollanda’dan çekilme kararını üzüntüyle açıklayan yetkililer, kullanıcıları varlıklarını çekme konusunda da uyardı.

VASP Engelini Geçemediler

Hollanda’da borsa lisansı almak için öncelikle Sanal Varlık Hizmet Sağlayıcısı (VASP) engelini geçmek gerekiyor. Bu VASP lisansını bir türlü alamayan Binance, Hollanda pazarından çekilme kararı aldı. Borsa her ne kadar çeşitli yollar denese de, artık pes etmiş gibi görünüyor.

Ek olarak Binance, Hollandalı yetkililer ile iletişimde kalmaya devam edecek. Belki de VASP engelini aşmak için bir yol bulabilecekler. Ne diyelim, bekleyip göreceğiz.

Konu hakkındaki düşüncelerinizi bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür içerikler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir